sursa foto:  g4media.ro

Secretarul general-adjunct al NATO, Mircea Geoană: ‘Putin are nevoie de un dușman imaginar. Agresorul pozează în victimă’

Secretarul general-adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că este foarte important ca Ucraina să câștige „acest război de independență”.

Mircea Geoană spune că Vladimir Putin, dictatorul de la Kremlin, are nevoie de un dușman imaginar și că de aceea el pozează în victimă acum.

Cu cât ajutăm mai mult Ucraina acum, cu atât mai repede vine pacea, a subliniat, la Digi24, Mircea Geoană.

Trebuie să spunem încă o dată că spijinim acum Ucraina cu mijloace de care are nevoie pentru a pregăti contraofensiva și a schimba dinamica pe terenul de luptă”

„E foarte important ca Ucraina să izbândească în acest război de independență. Pentru că e un război de independență. Putin are nevoie de un dușman imaginar și e într-un fel o inversare de roluri: agresorul pozează în victimă și noi care încercăm să ajutăm o țară care își apără independența suntem agresorii.

Asta e propaganda pe care deja o știm și cred că suntem destul de vaccinați. Trebuie să spunem încă o dată că spijinim acum Ucraina cu mijloace de care are nevoie pentru a pregăti contraofensiva și a schimba dinamica pe terenul de luptă.

Cu cât ajutăm mai mult Ucraina acum, cu atât mai repede vine pacea. Scopul nostru principal este să-i ajutăm pe ucraineni, care sunt în plină pregătire pentru contraofensivă, cu mijloace de care au nevoie să-și recâștige teritoriul propriei țări, nu să meargă către Moscova sau dincolo de alte zone”, a spus Mircea Geoană, la Digi24.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare