sursa foto:  infobraila.ro

Semnal din PNL: ‘Cu riscul de a-i supăra pe militari, reforma pensiilor speciale trebuie făcută!’

Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL, este de părere că, deși există riscul de a-i supăra pe militari sau magistrați, beneficiarii pensiilor speciale, reforma pensiilor speciale trebuie făcută.

Potrivit lui Gheorghe Falcă, Coaliția PNL-PSD-UDMR nu trebuie să renunțe la o reformă radicală în domeniul pensiilor de serviciu.

Coaliția de guvernare nu trebuie să renunțe sub nicio formă la reforma radicală a pensiilor speciale, a spus, la Digi FM, europarlamentarul PNL.

„Proiectul ar trebui adoptat cu riscul de a-i supăra pe militari sau magistrați”

Proiectul ar trebui adoptat cu riscul de a-i supăra pe militari sau magistrați, beneficiarii pensiilor speciale, a mai afirmat Gheorghe Falcă.

„Așa nu mai putem face nicio reformă în România, pentru că nu putem face reforma administrației, că o să-i supărăm pe primari, nu o să putem să facem reforma în educație, pentru că o să-i supărăm pe nu știu cine. Eu cred că se poate realiza o reformă a pensiilor speciale, astfel încât oamenii care lucrează în sistemul respectiv să aibă contributivitate mai mare, astfel încât să aibă pensii mai mare”, a spus el, conform sursei citate.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare