sursa foto:  gov.ro

Senatorul Robert Cazanciuc, despre acuzațiile privind plagiatul lui Nicolae Ciucă: Păi nu avem încredere în judecători? De ce nu am avea încredere?

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a transmis, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, în privinţa plagiatului premierului Nicolae Ciucă, că suntem în aceeaşi paradigmă în care ne află de mult timp şi anume, dacă o decizie nu convine cuiva, este o decizie care a fost forţată, scrie news.ro

 

 

 

”Suntem în aceeaşi paradigmă în care ne află de mult timp şi anume, dacă o decizie nu convine cuiva, este o decizie care a fost forţată. Păi nu avem încredere în judecători? De ce nu am avea încredere?”, a spus senatorul PSD.

El a precizat: ”Această metodă coperta sună mai degrabă a roman poliţist, nu am auzit de ea.Am citit articolele din presă, acest sistem de repartizare aleatorie a dosarelor, adică să nu ajungă la unul sau la altul, a fost o condiţie pentru ca România să închidă capitolul pe justiţie, încă din 2004. Eu nu ştiu pe cineva vreodată, care să spună că există o modalitate de manipulare, eu ştiu că acest sistem este extrem de securizat. (..) Sigur, discutăm de sisteme informatice unde se pot produce erori, însă una e eroarea tehnică şi alta e să spui că cineva a manipulat sistemul de repartizare aleatorie, ca să ajungă dosarul la cineva. Eu nu cred aşa ceva.

Eu cred că ar fi serios ca cineva să analizeze eventual soluţia dată de acest judecător şi să vadă dacă soluţia este corectă sau nu, nu ştiu cine ar putea să facă acest lucru dar cred că jurişti decenţi, de bun simţ, ar putea să analizeze. Să acuzi pe cineva că e prieten cu altcineva doar pentru că soluţia nu îşi convine nu cred că se numeşte stat de drept, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare