sursa foto:  Pexels.com

Serialul pe care Netflix mizează să distrugă concurența apare pe 7 martie. Va ajunge și pe platforma din România

Pe data de 7 martie 2024, Netflix lansează un nou serial ce se anunță de mare succes. Este vorba de o mini-serie de opt episoade, regizată de celebrul Guy Ritchie. Din distribuție fac parte nume mari ale cinematografiei britanice, dar și actori în mare vogă de la Hollywood.  

Netflix aduce un nou serial în atenția cinefililor. Acesta va fi lansat pe data de 7 martie 2024 și se anunță de mare succes.

(VEZI ȘI: Abonamentul de streaming se va scumpi cu 50 la sută pentru românii care sunt clienții SkyShowtime. Există și o variantă pentru mai puțini bani)

Netflix vrea să dea lovitura cu un nou serial

Noul serial se numește „The Gentlemen” și este regizat de Guy Ritchie. Este de fapt o mini-serie ce va avea opt episoade și care îl are ca protagonist principal pe actorul nominalizat la Emmy, Theo James.

Serialul este inspirat din filmul „The Gentlemen”, care a fost lansat în anul 2019, tot sub bagheta regizorului Guy Ritchie. Producția Netflix vine însă cu o distribuție nouă, în care actori de la Hollywood fac echipă cu legende britanice de film şi televiziune. În plus, serialul aduce o altă perspectivă asupra lumii criminalității, dar și o nouă poveste captivantă.

În serialul „The Gentlemen”, Eddie Horniman, personaj ce este interpretat de actorul Theo James, moşteneşte pe neaşteptate vastele domenii rurale ale tatălui său. Eddie află că aceste bunuri fac parte dintr-un imperiu al cannabisului. El va trebui să se confrunte cu o serie de personaje din lumea interlopă britanică, care îşi doresc o parte din această afacere. Hotărât să îşi salveze familia din acest cerc vicios, Eddie încearcă să-și  învingă dușmanii cu propriile arme. În ciuda intențiilor sale bune, Eddie începe să prindă gustul lumii criminalității, pe măsură ce se afundă în ea.

Filmul cu Mădălina Ghenea care a cucerit Netflix

În urmă cu ceva timp, Netflix a început să difuzeze filmul Deep Fear, în care Mădălina Ghenea interpretează unul dintre personajele principale. Filmul este regizat de Marcus Adams și se bazează pe scenariul scris de Robert Capelli Jr. și Sophia Eptameniti. Povestea îi are ca actori principali pe Mădălina Ghenea și pe Ed Westwick și se bazează pe un joc video pentru consola Sega, din anul 1998.

Povestea filmului o urmărește pe Naomi, personaj interpretat de Mădălina Ghenea, care pleacă singură într-o călătorie, în Caraibe. Acolo îl găsește pe iubitul ei și amândoi sunt naufragiați, după ce o barca în care trebuiau să se deplaseze este scufundată. La bordul acesteia erau însă substanțe interzise.

În timpul unui interviu din februarie 2022, realizatorul producției din topul Netflix a declarat că dorința sa a fost „să prezinte rechinul cu moderație” pentru că toată acțiunea este în jurul animalului marin.

„Imaginația creează întotdeauna o frică mult mai mare decât orice imagine. Combinând efectele vizuale magistrale ale LipSync cu cinematografia subacvatică a lui Mark Silk la nivel mondial și locațiile uimitoare ne va asigura că vom crea un plus proaspăt și entuziasmant pentru gen”, a spus Marcus Adams.

(NU RATA: Secretul produselor Pilos din magazinele Lidl. De ce lactatele au un preț atât de accesibil pentru clienți)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare