SkyShowtime

sursa foto:  Facebook

Abonamentul de streaming se va scumpi cu 50 la sută pentru românii care sunt clienții SkyShowtime. Există și o variantă pentru mai puțini bani

Vești proaste pentru utilizatorii platformelor de streaming. SkyShowtime a anunțat scumpirea abonamentului standard cu aproape 50 la sută, însă oferă și o variantă mai ieftină.

Serviciul de streaming SkyShowtime, care s-a lansat în România în urmă cu un an, aduce modificări în privința tarifelor la abonamente. Astfel, din luna aprilie a acestui an va fi lansat un abonament cu reclame, iar prețul abonamentului standard va fi majorat.

(NU RATA: Și bogații fac economie! Celebrul bucătar Salt Bae a oprit căldura pentru că factura la energie e prea mare)

SkyShowtime mărește tariful abonamentelor standard

Prin intermediul unui comunicat oficial, platforma de streaming SkyShowtime a anunțat mai multe modificări de preț, dar și lansarea unui nou tip de abonament.

Astfel, începând cu 23 aprilie 2024, abonamentul SkyShowtime Standard cu reclame va costa 3,99 de euro, atât cât este și în prezent cel fără reclame. Prețul pe care utilizatorii îl vor plăti pentru abonamentul Standard cu reclame pe un an va fi de 30,99 de euro. Noul tip de abonament va fi disponibil consumatorilor din toate cele peste 20 de piețe ale SkyShowtime. Acest abonament va include toate filmele de succes ale SkyShowtime, seriale noi, în exclusivitate, precum şi producţii originale locale.

Tot de la 23 aprilie 2024, abonamentul SkyShowtime Plus, fără reclame, se va scumpi de la 3,99 de euro, la 5,99 de euro. Prețul pentru un an la abonamentul Standard Plus va fi de 46,99 de euro. Astfel, SkyShowtime devine primul mare serviciu de streaming care aduce în România varianta de abonament cu reclame, o opţiune testată şi de Netflix sau Disney+ în mai multe ţări.

Cum vor fi afectați abonații existenți

Reprezentanții SkyShowtime au explicat că abonații deja existenți nu vor fi scutiți de majorările de preț ale abonamentului SkyShowtime Plus, de la 23 aprilie 2024 aceștia urmând să plătească  5,99 euro pe lună. În privința reclamelor ce vor fi introduse în abonamentul Standard, reprezentanții SkyShowtime au anunțat că acestea vor dura în medie aproximativ 4 minute în fiecare oră.

„Pentru cei care sunt membri actuali ai planului standard (care va fi redenumit în curând Standard Plus), vor rămâne membri ai planului respectiv, iar preţul lor lunar de abonament va fi de 5,99 euro începând cu 23 aprilie.

În ceea ce priveşte frecvenţa şi durata reclamelor, aceasta va varia, dar membrii vor vedea în medie aproximativ 4 minute pe oră.

Nu vor fi reclame în timpul navigării în biblioteca de servicii, dar va exista o combinaţie de reclame pre-roll şi mid-roll pentru clienţi, în timp ce aceştia vizionează serialul sau filmul ales. Nu va exista publicitate în timpul divertismentului pentru copii”, au explicat reprezentații SkyShowtime pentru paginademedia.ro.

(VEZI ȘI: Serialul care i-a înnebunit pe abonații Netflix a ajuns pe locul 1 în România. Cele 30 de episoade sunt devorate de iubitorii filmului)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare