pexels cottonbro studio 4009402 2

sursa foto:  pexels.com

Serialul care i-a înnebunit pe abonații Netflix a ajuns pe locul 1 în România. Cele 30 de episoade sunt devorate de iubitorii filmului

Bazat pe scrierile lui Bruce Lee și   creat de Jonathan Tropper (Banshee), serialul dramă Warrior/Războinicul, a fost recent adăugat pe Netflix.

 

Cu toate că a fost adăugat recent, serialul de 30 de episoade a ajuns pe locul 1 în topul vizionărilor din România.

 

WhatsApp-Image-2024-02-19-at-13.35.09-600x486.jpeg

Citește și: Topul Netflix, dominat de Mădălina Ghenea. Filmul 16+ în care joacă românca este pe locul 1 la nivel mondial

 

Acțiunea de petrece  în a doua jumătate a secolului 19

Serialul de dramă  Warrior/Războinicul se lansat oficial în anul 2019, pe HBO GO. Recent,  acesta a fost adăugat pe Netflix.

Serialul care a devenit preferatul românilor  este o dramă plină de acțiune care se petrece în timpul războaielor dintre organizațiile criminale din Chinatown, San Francisco, în a doua jumătate a secolului 19.

Ah Sahm este  un fenomen al artelor marțiale, care devine asasinul plătit al uneia dintre cele mai puternice familii criminale din Chinatown.

Ah Sahm își face prieteni în lumea afacerilor ilegale

Andrew Koji care a jucat în Fast & Furious 6 este cel care îl interpretează pe este fenomenul în arte marțiale Ah Sahm.  Acesta se  cu Wang Chao, care se ocupă de afaceri ilegale în Chinatown, după care a reușit să fie luat  sub aripa protectoare a lui Young Jun, fiul petrecăreț al liderului Hop Wei, Father Jun, care se confruntă cu un război iminent al opiului cu o societate rivală, notează cinemagia.ro

Odată ndoctrinat cu regulile bandelor din Chinatown, Ah Sahm câștigă încrederea matroanei unui bordel, Ah Toy, și îi dezvăluie adevăratele intenții ale călătoriei sale în America.

Serialul este produs pentru Cinemax

Warrior/Războinicul a fost produs pentru Cinemax de  către  Perfect Storm Entertainmet, Tropper Ink Productions și Bruce Lee Entertainment.

Serialul e creat de Jonathan Tropper, care este și producător executiv. Justin Lin și Danielle Woodrow sunt producători executivi din partea Perfect Storm Entertainment.

Shannon Lee e producătoare executivă pentru Bruce Lee Entertainment. Brad Kane este producător executiv și Richard Sharkey producător co-executiv. Episodul pilot îl are pe Assaf Bernstein ca producător executiv.

Filmul cu Mădălina Ghenea a cucerit Netflix în urmă cu puțin timp

Gigantul Netflix a început să difuzeze filmul Deep Fear, în care Mădălina Ghenea este unul dintre personajele principale.

Cu toate că producția nu a fost iubită în cinematografe și nici de criticii în domeniu, se pare că pe Netflix a devenit un real succes.

Povestea filmului o urmărește pe Naomi (interpretată de Mădălina Ghenea) care pleacă singură într-o călătorie, în Caraibe. Ajunsă acolo, îl întâlnește pe iubitul ei și amândoi sunt naufragiați, după ce o barca în care trebuiau să se deplaseze este scufundată.

Atenție, însă, filmul este este destinat doar celor care au peste 16 ani.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare