sursa foto:   INQUAM Photos/Ilona Andrei

Silviu Mănăstire îi pune la zid pe Florin Cîțu și pe Nicușor Dan: ‘Amândoi sunt încăpățânați până la limita patologicului’

Jurnalistul Silviu Mănăstire susține că ”useriștii vor bani pentru proiectele lor și ale apropiaților, și partea de putere administrativă care le-a fost promisă. Nicușor vrea ca toți banii sa fie împărțiți pe proiectele decise de el, pentru ca bugetul fiind nerealist/ umflat se finanțează în deficit doar ce hotărăște primarul”.

”Întrebarea este dacă useriștii vor ceda, așa cum au făcut-o în fața lui Cîtu? Au urlat că nu mai guvernează cu el premier, apoi și-au înghițit sudalmele.
Paradoxal, Cîtu și Nicușor Dan seamănă destul de bine, amândurora li s-a urcat puterea la cap, nu răspund nici măcar la telefoanele celor cărora teoretic trebuie să le dea socoteala sau diverșilor parteneri instituționali. Amândoi sunt încăpățânați până la limita patologicului. Nu pun preț pe critica constructivă și, în general, au mari probleme de comunicare. Amândoi au impresia că politica a început și se termina cu ei. Nu au livrat nimic palpabil timp de șase luni, doar povești scremute despre reforme și revoluții imaginare.
Cîtu poartă pe umeri rușinea PNRR, chiar dacă maculatura a fost scrisă de echipa Ghinea trebuie să și-o asume că este premier sau să o refacă el personal și specialiștii lui de trei lei de la Guvern. Și să meargă personal la Bruxelles să susțină un nou PNRR, fără Ghinea. Nu o va face.
Nicușor Dan are pe cap bugetul imposibil al Capitalei. A învățat și el pe propria piele că nu este bine să minți ca nerușinatul în campania electorală.
Povestea este simpla: useriștii vor bani pentru proiectele lor și ale apropiaților, și partea de putere administrativă care le-a fost promisa. Nicușor vrea ca toți banii sa fie împărțiți pe proiectele decise de el, pentru ca bugetul fiind nerealist/ umflat se finanțează în deficit doar ce hotărăște primarul. Restul e gargara!”, a scris Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook Dosar de Politician.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare