sursa foto:  digi24.ro

Sindicaliștii din Poliție îl atacă pe Streinu-Cercel: Dacă un ‘specialist’ gândea așa

Sindicatul Polițiștilor „Diamantul” lansează un atac la adresa directorului Institutului „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel.

Cei de la „Diamanul” fac referire, într-o postare pe Facebook, la o declarație făcută de Streinu-Cercel, în ianuarie, în care managerul de la „Matei Balș” spunea că România nu va fi afectată de coronavirus.

O stire din 27.01.2020. Ca sa ne aducem putin aminte cum ne linistea in ianuarie, dr. Streinu Cercel, managerul de la Bals. Daca un „specialist” gandea asa in ianuarie, va dati seama cat de relaxat era aparatul central al statului? Imaginati-va ca KWI sau Ludovic purtau in ianuarie, o conversatie cu seful spitalului de infectioase. Ramaneau cu impresia falsa ca Covidul e frectie la picior de lemn. Uite ca nu a fost asa si aparatul de stat a fost prins pe picior gresit.”, scrie sindicaliștii de la „Diamantul”.

Majoritatea sunt forme ușoare – 75%, nu prea ajung să fie depistate clinic. În primele 2-3 zile pacientul dezvoltă pneumonie, dar fără febră, ceea ce schimbă datele privind persoanele care intră în țară.

China e mare, să faceţi specificaţia că acest focar, la nivelul Hubei, cu circa 11 milioane de locuitori, e un punctişor pe harta Chinei. Înseamnă că riscul ca un astfel de caz să ajungă în România e substanţial redus.

Măsurile sunt pentru a putea identifica primii pacienţi. La Institutul „Matei Balș” pot fi diagnosticați și tratați potențialii pacienți„, a declarat, în ianuarie, Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Vezi și

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare