sursa foto:  facebook

Sindicatul Europol sare în apărarea polițiștilor acuzați că au bătut un tânăr până a decedat: ‘Criminalii’ pot de astăzi să reacționeze public și să vorbească despre nevinovăția lor

Sindicatul Europol sare în apărarea polițiștilor acuzați că au bătut un tânăr până a decedat, precizând că ‘Criminalii’ pot de astăzi să reacționeze public și să vorbească despre nevinovăția lor.

 

 

Mai mulți poliţişti din Bucureşti sunt anchetaţi de Serviciul Omoruri după ce un bărbat pe care îl reţinuseră pe 18 septembrie a decedat la spital. Bărbatul era sub influenţa drogurilor.

„Criminalii/torționarii/milițienii de la Secția 17 Poliție, așa cum au fost numiți de 2 săptămâni încoace, pot de astăzi să reacționeze public și să vorbească despre NEVINOVĂȚIA lor.
Drama tânărului care se afla sub efectul a 5 substanțe psihoactive a fost generată de efectul drogurilor. Halucinații, stare de anxietate, agitație, incoerență ș.a. sunt doar câteva dintre simptomele vizibile pe care le trăiește un consumator.

Din păcate pentru acest tânăr, acestea au fost fatale. Până la sosirea primului echipaj de poliție, în urma celor două apeluri 112, tânărul a fost surprins de camerele video, dar și de martori în timp ce se aruncă peste autoturismele din parcare și chiar se aruncă pe asfalt provocându-si vătămări care i-au adus sfârșitul.

Înțelegem drama familiei, dar nu putem să nu vorbim despre presiunea mediatică și acuzațiile nefondate aruncate în cârca polițiștilor și care au avut un puternic impact emoțional. Dincolo și de ultrajul a căror subiecți au fost polițiștii, e important că azi avem o expertiză științifică ce confirmă că nu intervenția polițiștilor a cauzat decesul tânărului, ci loviturile pe care și le-a cauzat”, transmite Sindicatul Europol

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare