Situația la zi a avariilor la energie electrică! Până la ora 10, a fost reluată alimentarea cu energie electrică pentru încă peste 20.000 de clienți

Rețele Electrice Dobrogea anunță că în această dimineață, până la ora 10:00, a fost reluată alimentarea cu energie electrică pentru încă 20.000 de clienți.

În continuare, echipele din teren intervin pentru a remedia situația a 130.000 de clienți din 162 de localități.

Anunțul Rețele Electrice Dobrogea:

Echipele de tehnicieni ale societății Rețele Electrice Dobrogea, ale contractorilor precum și cele mobilizate de la regiunile Muntenia și Banat au lucrat în timpul nopții și continuă să intervină în dimineața zilei de 27 noiembrie pentru a remedia incidentele produse condițiile meteorologice severe de la sfârșitul săptămânii, cod roșu de viscol, cu viteze ale vântului de peste 100 km/h, precum și căderi masive de zăpadă.

Până la ora 10, a fost reluată alimentarea cu energie electrică pentru încă peste 20.000 de clienți, iar echipele din teren intervin pentru remedierea defectelor care afectează circa 130.000 clienți din 162 de localități, din care 61 de localități în județul Constanța, 46 în Tulcea, 34 în Călărași și 21 în Ialomița.

În zonele unde situația rețelei a permis din punct de vedere al condițiilor de siguranță au fost montate grupuri electrogene de mare capacitate, pe camion – câte unul în localitățile Negru Vodă, Ovidiu și Medgidia din județul Constanța, 2 în localitatea Fetești din județul Ialomița și alte 4 pentru alimentarea pompelor de apă în județul Constanța. Sunt pregătite pentru a fi montate, acolo unde situația o permite, alte grupuri electrogene ale societății precum și unele puse la dispoziție de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale pentru a ajunge în zonele cu incidente, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toți clienții afectați”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare