sursa foto:  facebook

„Soacra” Zânei are probleme: Ce au decis judecătorii și ce sumă de bani trebuie să plătească

 „Soacra” Andreei Marin a primit o veste proastă din partea judecătorilor. Mama lui Adrian, iubitul Zânei, le-a deschis dosar penal vecinilor care i-ar fi ocupat abuziv o parte dintr-un teren pe care îl deţine în comuna Coteşti, judeţul Vrancea. 

Potrivit cancan.ro, oamenii legii au considerat inițiativa sa ca fiind nedreaptă și i-au clasat dosarul. Se pare că aceasta se află la a treia încercare de acest fel, dar fără vreo reușită.

„Respinge ca nefondată plângerea formulată de petentă împotriva Odonanţei de clasare din data de 08.06.2017 şi Ordonanţei de respingere ale Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Menţine ca legale şi temeinice ordonanţele date în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani”, se arată în încheierea judecătoriei, care, după cum am arătat, nu poate fi supusă căii de atac.

De asemenea, mama lui Adrian a fost obligată să plătească şi „100 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, în baza articolului 275 alineatul 2 Cod procedură penală”.

Vezi și Lovitură fulger pentru Antena 1: Ce prezentatoare și-a anunțat șefii că demisionează- Care ar fi motivul

Încă un scandal uriaș la un celebru supermarket! A vândut produse care pun viața în pericol consumatorului

Urmează o NOUĂ zi liberă în ianuarie! Ce MINIVACANȚĂ poate oferi Guvernul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.