sursa foto:  smedata.sk

Sociologul Vladimir Ionaș: ‘O clasă politică mai slabă decât este acum în Europa nu cred că a mai existat vreodată. Multe dintre probleme pleacă de la tehnocrații de la Bruxelles’

Sociologul Vladimir Ionaș a vorbit despre situația politică la nivel european, dar și despre cea din SUA.

 

O clasă politică mai slabă decât este acum în Europa nu cred că a mai existat vreodată. Multe dintre probleme pleacă de la tehnocrații de la Bruxelles. În Italia vor fi două partide radicale care vor câștiga alegerile. În Bulgaria va fi greu de construit o majoritate clară. În Franța, Macron nu mai putere parlamentară. În Germania, SPD este pe locul 3 în sondaje. Mă sperie că oamenii politici nu au soluții. Europa va avea foarte multe probleme. (…)

Sunt cele mai importante alegeri din SUA din ultimii 15 ani. Majoritatea circumscripțiilor vor fi câștigate de republicani. S-ar putea să existe o comisie de anchetă pe Hunter Biden. Președintele Biden a pierdut foarte mult la încredere și favorabilitate. Democrații au foarte multe probleme în SUA. Și la republicani e o tabără care nu-l mai vrea pe Trump. Ron Desantis are un profil asemănător cu Trump, dar este mai moderat. În cursa internă va intra sigur Donald Trump dar nu știu dacă va câștiga nominalizarea. Cu Donald Trump la Casa Albă democrații vor avea de mâncat o pâine în opoziție.”, conform alephnews.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare