sursa foto:  sectorul4live.ro

SONDAJ de ultimă oră. USR roade serios din procentele PNL, Pro România nu trece pragul, PMP bifează din nou

Mai este fix o săptămână până la ziua votului pentru alegerea noului parlament. Situația medicală excepțională, nebunia politică internă, mutările și permutările de ultimă oră, dar și jocurile din culise au băgat partidele în priză. Se fac studii peste studii pentru a calcula cine intră, cine nu intră în noul Parlament și mai ales cum se vor așeza lucrurile după momentul 6 decembrie.

Bugetul.ro a intrat în posesia unui recent studiu intern al PNL. Liberalii sunt îngroziți că USR-PLUS roade serios din baza lor electorală, iar cei de la Pro România par să fie paralizați de perspectiva rămânerii în afara Parlamentului continuând astfel dezastrul de la alegerile locale.

Iată cifrele:

PSD – 31%

PNL – 29%

USR-PLUS – 20%

PMP – 6%

UDMR – 5%

Pro România – 3%

AUR – 3%

PER – 1%

Alții – 1%

Este interesant faptul că există posibilitatea ca în noul Parlament să intre doar 3 formațiuni politice. UDMR are șansa să intre și pe un prag alternativ (scoruri f mari în cel puțin 4 județe) care le-ar da mai puțini parlamentari, dar ar fi prezenți cel puțin în Camera Deputaților.

Vezi și

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

Mare atenție! Începând de astăzi intră în vigoare o nouă lege pentru toți românii. Se vor aplica sancțiuni pentru cine nu respectă prevederile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare