sorin grindeanu

sursa foto:  alephnews.ro

Sorin Grindeanu, despre şeful de la Transporturi ridicat de DNA: Nu pot să fiu decât bucuros şi să aplaud acţiuni de acest tip

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat pentru News.ro, că nu-l cunoaşte pe şeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, care a fost ridicat de DNA sub acuzaţia de luare de mită, dar că aplaudă acţiuni de acest tip.

 

 

 

”Eu sunt foarte bucuros: domnule, dacă a furat omul, să-l ia! Nu-l cunosc. Nu l-am pus eu”, a spus ministrul Transporturilor, după ce şeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, a fost ridicat de DNA fiind acuzat de luare de mită şi divulgare de date.

Sorin Grindeanu susţine că Bogdan Durlea a fost numit în funcţie de miniştrii PNL ai Transporturilor.

”Nu-l cunosc, nu l-am văzut niciodată. După nume, nu-mi spune nimic. A fost numit înainte de ajunge eu ministru de pe zonă liberală, dar nu contează. Să fi fost USR-ist, PSD-ist, liberal, nu asta e important. Important e că acest om pare că a încălcat legea şi pentru asta va plăti. Punct. Aplaud aceste acţiuni de acest tip”, a comentat ministrul Transporturilor.

Încă o lovitură dată de DNA! Şeful Inspectoratului pentru Control Rutier Cluj, ridicat de procurori

Întrebat de ce l-a menţinut în funcţie pe Bogdan Durlea, Sorin Grindeanu a răspuns: „Am înţeles. Eu nu sunt pe post de miliţian în această instituţie. Dacă a făcut lucruri care sunt în afara legii, să vină să plătească. Oricine face asemenea lucruri să meargă şi să răspundă în faţa legii. Nu răspund eu şi nu răspunde nimeni pentru ce face altcineva. Repet, nu pot să fiu decât bucuros şi să aplaud acţiuni de acest tip dacă ele se vor dovedi a fi corecte şi nu am motive să cred că nu sunt corecte”.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Cluj fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2023, în legătură cu protecţia asigurată unor firme de transport, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare