sursa foto:  Ilona Andrei / G4Media.ro

Sorin Grindeanu, reacție privind scandalul revenirii OUG13: Nu pot să emit păreri în ceea ce priveşte această parte a Justiţiei şi nu am să o fac nici acum

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a precizat că Ministerul Justiţiei ar fi trebuit să ofere un punct de vedere înainte ca Senatul să voteze proiectul de lege care aduce modificări Codului penal şi instituie un prag valoric de 250.000 de lei pentru abuzul şi neglijenţa în serviciu. Și Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a comentat revenirea OUG 13.

„Nu pot să emit păreri în ceea ce priveşte această parte a Justiţiei şi nu am să o fac nici acum. Nu am participat duminică seara la coaliţie. Nu am avut niciun fel de discuţie pe această speţă, colegii mei ştiind că nu doresc să mă implic de niciun fel pe subiecte legate de justiţiei şi îmi păstrez această linie. Am văzut că Ministerul Justiţiei a dat un punct de vedere. Probabil că trebuia să îl dea mai dinainte, înainte de votul din Senat”, a afirmat Sorin Grindeanu, joi la Antena 3.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare