sursa foto:  Antena3

Sorin Ovidiu Vîntu: ‘M-am cam săturat de povestea asta cu Republica Moldova. Trebuie anexată și punct. Le dăm din toată sărăcia noastră, iar ei nu dau doi bani pe noi’

Sorin Ovidiu Vîntu a reacționat dur pe pagina sa de Facebook, cu privire la Republica Moldova şi politica de stat a României în ce priveşte ţara vecină, susţinând că aceasta trebuie anexată, pentru că oamenii politici de acolo nu vor accepta niciodată de bună voie unirea cu ţara noastră.

„Voi începe cu Republica Moldova, fratii nostri de peste Prut. Fratii nostri de peste Prut nu au nici cea mai mica intentie sa se uneasca cu Romania. Ma refer in primul rand la oamenii politici. De ce? Pai in primul rand pentru ca si-ar pierde functiile, de parlamentari, de ministri, de presedinte si asa mai departe. Noi o dam aici cu „fratii nostri”, ne dam de ceasul mortii si le dam din toata saracia noastra, iar ei nu dau doi bani pe noi.

M-am cam saturat de povestea asta cu Republica Moldova. Moldova trebuie anexata si punct. Ca nu apartine lu’ ma-sa presedintei sau lu’ ma-sa parlamentarului cutare, ea apartine Romaniei dintotdeauna, exceptand accidentul istoric care a facut ca acest teritoriu sa ne fie furat, la fel cum mari teritorii din Ucraina apartin Romaniei.

Ca am ajuns la Ucraina, vad si aud din ce in ce mai multe grozavii de acolo. Cine este cu adevarat Zelenski? Un mafiot maruntel dirijat de marea mafie a familiei Biden. Un golan. Tot sangele care se varsa acolo este vina lui. Si apăropos de istoricul ala care spunea ca eu sunt trompeta Moscovei: in senatul american s-a luat o pozitie, ferma, clara, certa, prin care denunta faptul ca in spatele razboiului din Ucraina se afla Bide si neamurile lui.

Deci si dupa porcaria aia cu Eurovisionul, dispretul meu nu doar pentru statul ucrainean, dar si pentru poporul ucrainean a ajuns la cote mari. Nu mai dau doi bani pe ei.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Acesta a vorbit şi despre soluţiile pe care România le are pentru a trece prin criza economică în care se află, iar una dintre principalele probleme, în viziunea sa, este numărul imens de funcţionari publici inutili şi slab pregătiţi, care ar putea fi disponibilizaţi şi înlocuiţi prin digitalizarea serviciilor.

„Trecând la Romania, fara a da afara 400.000-500.000 de functionari, din militie, din SRI, oameni care oricum nu fac nimic pentru tara, nu facem nimic. Astazi am auzit caz de la ANAF sector 1, camera 6, unde o functionara de-asta ii trata pe oamenii care veneau sa depuna bani cu cel mai mare dispret, nu le dadea nicio indicatie. Trebuie sa zboare cel putin 400.000 de inadaptati d-astia, care sunt nu doar trantori, ci si obraznici cu populatia.

Vremurile care vin sunt infernale, iar lucrurile astea se confirma chiar si de autoritati. Si nu Putin este de vina. Putin are pacatele lui. Guvernele care au condus Romania, inclusiv acesta. Oameni care nu stiu ce sa faca, oameni fara viziune, fara stiinta de carte. Armata a inceput sa se infiltreze peste tot, in toate institutiile statului. Vezi ofiterii in rezerva sau activi de pe diverse trepte. Nu am nimic impotriva, doar sa nu fie la fel de tonti ca securistii care au distrus Romania.”, a incheiat Sorin Ovidiu Vîntu, conform româniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare