sursa foto:  obiectiv.info

Sorin Ovidiu Vîntu: ‘Prezența noastră în UE, o prostie cât casa. Prezența noastră în NATO, o altă prostie cât casa. Anul viitor veți muri, la propriu, de foame’

Sorin Ovidiu Vîntu îi avertizează pe români că vor muri, la propriu, de foame și că singura soluție e schimbarea Constituției României.

„Salut, generație! Voi începe cu cel mai important subiect pe ziua de azi. Românie, toate măsurile pe care le ia Guvernul sunt niște cretinătăți absolute, populiste și imbecile. Generație, am făcut un calcul. Din amuzament și din curiozitate. La fiecare leu pe care îl vei primi în plus de la stat puterea ta de cumpărare se va deprecia cu 0,06%. Fă un calcul și vezi ce înseamnă pomana asta electorală pe care ți-o dau guvernanții. Mugur Isărescu poate fi un geniu al monedei, un geniu al finanțelor. Nu poate să țină lucrurile în frâu numai prin creșterea dobânzii. O va crește din nou. E singura modalitate pe care o cunoști și care e la dispoziția lui, a Băncii Centrale. În realitate, din crizele astea se iese numai dacă se lansează un program economic major.

Altfel, generație, anul viitor vei muri la propriu de foame. Ți-am mai spus lucrul acesta. Avertizez de câteva luni de zile că aici se va ajunge. Uite că se ajunge. Și asta doar din cauza prostiei acestor guvernanți. Aici nu mai e vorba de ordine date de la stăpânii lor din America sau din UE. Nu. E vorba de prostie congenitală. Trebuie avansat un program economic. Trebuie schimbată urgent Constituția României și încredințată puterea unui singur om cu putere totală de decizie. Cretinii ăștia trebuie aruncați la coșul de gunoi al istoriei.

Democrația este un rău cumplit care se întâmplă acestei țări. Din nefericire, vâzându-ne, băgându-ne pe gât modelul acesta, statele bogate ale lumii trag de pe statele sărace din fosta Europă de Est și ultimul rând de piele. Prezența noastră în UE, o prostie cât casa. Prezența noastră în NATO, o altă prostie cât casa. Am fost părtaș la aceste prostii la vremea lor. Am fost un naiv și eu, la fel ca toată nația română. Acum doar proștii mai cred în avantajele apartenenței României la UE și NATO. Proștii și cei vânduți. Nu neapărat vânduți.

Pupătorii profesioniști de cururi. Când mai ieși în stradă, că ai să ieși, generație. De foame ai să ieși. Și tu și maică-ta și bunică-tu. Cere ce îți spun eu, schimbarea Constituției și lansarea unui proiect economic național. Atât ai de cerut. Sunt singurele modalități prin care poți ieși din căcat”, a transmis Sorin Ovidiu Vîntu, conform româniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare