sursa foto:  botosaneanul.ro

Soția lui Petre Roman a mărturisit totul! Ce lovitură financiară vrea să dea

S-a aflat! În această seară, soția lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, a participat la extragerea Loto 6 din 49, acolo unde a făcut o mărturisire neașteptată.

Soția primului premier post-decembrist a dezvăluit că joacă la loto și că speră să dea lovitura, câștigând premiul cel mare.

Silvia Chifiriuc este o cântăreață din Botoșani, care este căsătorită cu fostul premier al României, Petre Roman. Aceștia s-au căsătorit în anul 2009 și au împreună un băiat, pe nume Petrus.

În altă ordine de idei, recent, firma lui Ion Țiriac a cerut în instanță falimentul societății deținute de soția lui Petre Roman, Silvia, în care fostul prim-ministru a investit 200.000 de euro și care poartă numele fiului său, Petrus.

Concret, compania Masterange, controlată de către Țiriac Holdings, a cerut deschiderea procedurii de faliment a ANA&PETRUS PROPERTIES SRL, la Tribunalul Prahova, iar o soluție în acest sens urmează să se dea la 11 ianuarie 2019. Citește mai multe accesând link-ul: EXCLUSIV Lovitura dură pe care Țiriac i-a aplicat-o lui Petre Roman! Vis spulberat pentru fostul premier

Vezi și

Proiect bombă! Guvernul dorește să modifice taxele și impozitele -Cine sunt cei afectați

Toți cei ce beneficiază de această pensie sunt vizați! Ce taxă se va plăti și pentru ce

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare