Stop joc! ‘Bombardierul cu Mercedes’, care a umilit Poliția și Jandarmeria, este fiul așa-zisei cântărețe ‘Roxy Manelista’

„Bombardierul cu Mercedes”, care a umilit Poliția și Jandarmeria în zona Tineretului, Șerban Michelle Antonio, este fiul așa-zisei cântărețe „Roxy Manelista”, fostă vedetă OTV.

„Roxy Manelista” ar avea legături cu clanul Ștoacă, grupare ce acționează în sectoarele 4 și 5 din Capitală.

Miercuri seară, 26 octombrie, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a făcut un adevărat show, pe străzile din București. Șerban Michelle Antonio nu a vrut să coboare din mașină, așa cum i-au cerut polițiștii, și, după ce i-a sfidat, atât pe agenți, cât și pe jandarmii care au venit în ajutorul acestora, a fugit lovind două mașini, aflate în trafic. Potrivit surselor Cancan, mașina aparține unei femei, cunoscută drept „Roxy Manelista”. Și, surpriză! Proprietara autoturismului este chiar mama teribilistului. Tatăl acestuia locuiește în Rahova, vis-a-vis de Secția 19 de Poliție, și este cunoscut sub numele de „Dan Chelie”, scrie Cancan.ro.

Și fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, a afirmat că Șerban Michelle ar avea legături cu clanul Ștoacă.

Trebuiau să pornească în urmărărea lui şi acolo unde se putea folosi armamentul, puteau să-l folosească. Poliţistul trebuia să fie ajutat de celelalte echipaje ale lui

Aventura în trafic a bucureşteanului a început mult mai devreme. Şoferul a fost filmat cum face slalom printre maşini între bulevardul camil ressu şi bulvardul tineretului. Un traseu de peste cinci kilometri.

Maşina era a mamei tânărului, o cunoscută cântăreaţă de manele. Familia ar avea legături cu clanul Ștoacă, supranumit „Stăpânul cartierelor Ferentari și Rahova” şi în mai multe dosare privind traficul de droguri. Individul a mai fost cercetat, în 2020, pentru deţinere de droguri. În trecut, a mai fost filmat în timp ce intimida alţi şoferi”, a afirmat Diniță, conform Observatornews.ro.

Șerban Michelle Antonio a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare