sursa foto:  Facebook

Surpriză! Cât de bogat este, de fapt, judecătorul pus la zid de Rareș Bogdan

Duminică seara, la B1 TV, Rareș Bogdan a pus tunurile pe Marian Enache, judecător al Curții Constituționale a României, despre care fostul premier Victor Ponta a dezvăluit că ar fi scris sesizarea depusă de Florin Iordache pe completurile specializate.

„Vreau să-l rog pe dl Enache să oprească discuțiile nenumărate pe care le-a avut cu dl Iordache, să înceteze cu scrierile de ciorne”, a afirmat Rareș Bogdan.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi ce avere are judecătorul pus la zid de Rareș Bogdan. În mod surprinzător, acesta nu deține case sau apartamente. Potrivit ultimei declarații de avere, Marian Enache este proprietarul a șase terenuri în județul Prahova, trei intravilane și trei extravilane.

În anul 2017, potrivit documentului verificat de Bugetul.ro, Enache a vândut un teren intravilan, în schimbul căruia a obținut 19.000 de euro.

Mai mult, Marian Enache are în conturi 151.000 de euro. În calitate de judecător CCR, acesta a avut, în 2017, un salariu anual de 268.998 de lei, adică lunar a încasat 22.416 lei. De asemenea, magistratul a declarat, în 2017, venituri din pensii în valoare de 292.396 lei. În plus, Marian Enache a mai declarat venituri din alte surse în valoare totală de 78.586 de lei.

Vezi și

Vești proaste! Pensionarii nu vor mai putea cumula mai multe tipuri de pensii

Vești mari! Camerele video ale șoferilor ar putea fi folosite de poliție pentru amenzi

Frații Dedeman au dat lovitura! Ce vor înființa cei doi și pe cine vor avea alături

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare