sursa foto:  facebook

Surpriză de proporții! Ce sumă uriașă câștigă lunar Mălin Bot ca jurnalist și cine îl finanțează

Mălin Bot s-a autoproclamat singurul jurnalist independent din România și lider al mișcării #rezist, deși alți protestatari l-au contrazis de câte ori au avut ocazia. Rămas fără job-ul de la România Liberă, acesta a decis să activeze pe cont propriu. În trecut, s-a plâns destul de mult de lipsa banilor, dar acum pare să îi meargă foarte bine.

Fostul deputat PMP, Gelu Vișan, recent exclus din partidul condus de fostul președinte Traian Băsescu, a fos cel care l-a întrebat pe Mălin Bot cât câștigă. Mălin Bot se afla deja în Piața Victoriei de la orele prânzului, în așteptarea mitingului anunțat de PSD ca formă de protest faţă de abuzurile din Justiție și a imixtiunii „instituțiilor de forță” în activitatea statului, informează evz.ro.

„Ce salariu ai, Mălin Bot?” l-a întrebat Vișan pe ziarist.

„Am câștigat 4500 de dolari luna trecută. Se cheamă jurnalism independent”, a răspuns, calm, Bot.

Jurnalistul spune că reușește să se întrețină din „publicitate online și din contribuțiile susținătorilor” și invită pe oricine care vrea să afle astfel de detalii să caute pe motorul de căutare Google.

Recent, în luna martie, o jurnalistă din Teleorman îl ataca dur pe Mălin Bot, exact pentru faptul că ar solicita și primi cadouri foarte valoroase.

„Ce frumos!!! După ce a primit laptop, aparat foto, haine, bani și alte chestii minunate pentru că rezistă, iată că Malin primește și aur! Nu e absolut fantastic?”, a scris pe Facebook jurnalista Carmen Dumitrescu de la Liber în Teleorman.

„Vreau si eu, ce trebuie sa fac?”, a comentat un cititor postarea lui Carmen Dumitrescu. Răspunsul ei: „Iți dai demisia, plângi pe Facebook din mijlocul protestelor și succesul e garantat! Succes!”.

Citește și…

EXCLUSIV! (FOTO) Bișniță la mitingul PSD! Cu ce se face speculă la Piața Victoriei

Avocatul Alinei Bica dinamitează scandalul momentului! Ce i se va oferi Laurei Codruța Kovesi, după ce va fi revocată de la șefia DNA

EXCLUSIV! Dezastru în sistemul medical! Pacienții în mare pericol! De ce nu vor mai putea primi pacienții bilete de trimitere

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare