sursa foto:  libertatea.ro

Surpriză totală! Avocatul Elenei Udrea dinamitează informația momentului

Vineri, 16 noiembrie, Instanța Supremă din Costa Rica – Sala Constitucional – a decis ca fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și fosta șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Alina Bica, să rămână în spatele gratiilor.

Anterior, în spațiul public a apărut informația că avocații costaricani ar fi venit de urgență în România, pentru a ridica mai multe documente ce ar fi fost folosite în fața magistraților din țara central-americană.

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a desființat această ipoteză. Acesta a dezvăluit că nu știe despre vreo vizită în țara noastră a avocaților din Costa Rica.

Totodată, Rădulescu susține că apărătorii costaricani „nu aveau cum să ridice din România decizia Curții Constituționale, ci doar comunicatul care a fost transmis de Curtea Constituțională privitor la minuta deciziei”.

Mai mult, Veronel Rădulescu a precizat el a fost cel care a transmis documente din dosar, pentru a sprijini demersurile de acolo.

Eu nu știu nimic în legătură cu vreo vizită a avocaților din Costa Rica în România. Avocații din Costa Rica n-aveau cum să ridice din România decizia Curții Constituționale, ci doar comunicatul care a fost transmis de Curtea Constituțională privitor la minuta deciziei. Că va fi utilizată această minută în apărarea ei, în Costa Rica, este firesc să fie așa. Sigur că decizia Curții, la final, va fi aceasta. Pe noi ne interesează în amănunt și motivarea deciziei Curții Constituționale, pentru că așa putem să apreciem și să înțelegem asupra modului în care vom acționa în continuare în justiția din România. De acțiunile din Costa Rica nu mă ocup eu. N-am făcut altceva decât să sprijin demersurile de acolo, prin transmiterea unor documente din dosar, documente care există la dosarul de condamnare”, a afirmat, la România TV, Veronel Rădulescu.

Vezi și Vești importante! S-a decis cine va conduce Fondul Suveran al României

Exclusiv Prima mutare pe care o va face Ecaterina Andronescu, după ce Klaus Iohannis a numit-o ministru al Educației

Cine a comandat arestarea Elenei Udrea – Momentul-cheie ales pentru reținerea fostului ministru al Turismului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare