sursa foto:  flux24.ro

Surpriză! Unde a vrut să se angajeze unul dintre protestatarii de FRUNTE ai #Rezist – Și el e tot din Teleorman

Teleormanul e „fruncea”! Cel puțin asta ne demonstrează evenimentele din zilele noastre. Teleormanul ni i-a dat pe Liviu Dragnea, șeful PSD, pe premierul Viorica Dăncilă, pe ministrul de Interne, Carmen Dan, dar și pe unul dintre protestatarii de frunte ai mișcării #Rezist.

Este vorba despre Cristian Mihai Dide, protestatarul care s-a urcat în copac în fața sediului PSD. De profesie „specialist în sisteme de prevenire și stingere incendiu”, Dide este un antreprenor teleormănean, care face parte din Consiliul de Administrație al companiei CMD Systems SRL.

În anul 2016, Cristian Dide a candidat, din partea PACT, pentru un post de consilier local al Primăriei Roșiorii de Vede, localitatea sa de baștină.

Nefiind ales, acesta s-ar fi mulțumit cu un post de „femeie de serviciu”, informa ziarulteleormanul.ro, în 2016. Fostul candidat s-a înscris la concursul organizat, în aceasta lună, pentru ocuparea postului temporar vacant de muncitor necalificat în cadrul Serviciului Public de Administrarea Domeniului Public şi Privat, nota, la acea vreme, sursa citată.

„Sunt prea bătrân să mai merg in intership la Primăria Roşiori, dar voi merge să mă angajez „Femeie de serviciu” şi am să vă povestesc cum o freacă şi ai noştri pe bani publici”, scria Cristian Mihai Dide, pe contul său de Facebook, la 4 august 2016.

Vezi și Ce SALARIU are „personajul VENINOS”, despre care Dragnea a zis că „face mult RĂU”

Deranjat de ceea ce a scris ziarulteleormanul.ro, Dide a lăsat următorul comentariu:

„Faptul ca eu am vrut sa ma angajez femeie de serviciu a fost o stire de interes judetean. Dar am si eu doua intrebari pentru ziarul Teleormanul:

-Oare faptul ca incerc sa revigorez sistemul de irigatii din Teleroman si nu gasesc sprijin de la nici o institutie din judet, nu este o stire de interes regional ?

-Oare faptul ca incerc sa aduc in judet singurul computer tomograf pentru stomatologie si OJFIR Teleorman imi pune piedici, nu este o stire de interes regional?”.

Vezi și Kovesi, făcută knock out! Ce plan de PR va aplica pentru a-și salva imaginea

Ce salariu va avea președintele Klaus Iohannis începând cu luna ianuarie! Cât vor încasa și premierul și miniștrii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare