sursa foto:  dcnews.ro

SURSE Lovitură de teatru! Dezvăluire explozivă despre înghețarea salariilor în 2019!

În spațiul public au apărut informații conform cărora Guvernul Dăncilă va îngheța salariile bugetarilor în anul 2019, la cel mult nivelul din decembrie 2018, printr-o Ordonanță de Urgență ce ar urma să fie aprobată în ședința de vineri.

Sursele Bugetul.ro susțin că nu există un asemenea proiect de ordonanță realizat de către Ministerul  Muncii și că nici nu a ajuns spre avizare, de la alte ministere, o astfel de propunere.

„Nu avem niciun astfel de proiect la Ministerul Muncii și nici nu am primit vreun astfel de proiect de la un alt minister spre avizare”, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse bine informate.

Miercuri seara, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat că „chestia cu înghețatul salariilor nu este nici corectă, nici reală”.

„Aşa cum am spus, anul viitor salariile şi pensiile se vor lua cu siguranţă. Creşterea salariilor, conform Legii 153, se va aplica la fel, dar şi ceea ce am spus cu punctul de pensie de la 1 septembrie cu 15% se va aplica. În felul acesta facem bugetul pe 2019. În rest, acele prorogări de măsuri care s-au dat din 2010, respectivul domn (Sorin Dumitraşcu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor n.r. ) ar trebui să ştie de ele şi trebuie să înţeleagă că se fac an de an, nu le facem noi acum special sau anul trecut, s-au făcut din 2010. (…) Chestia cu îngheţatul salariilor nu este nici corectă, nici reală”, a afirmat Eugen Teodorovici.

Vezi și Dezvăluire fără precedent a lui Oreste! Câți bani a încasat, de fapt, după cinci ani petrecuți la Realitatea TV

Milioane de români vizați! ANAF a pregătit o lovitură puternică pe final de an

Rareș Bogdan anunță dezastrul pentru Mălin Bot! Lovitură de grație pentru jurnalistul #Rezist

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare