sursa foto:  Facebook

SURSE O nouă lovitură grea încasată de cel mai temut interlop din România! Autoritățile au lansat ofensiva împotriva sa

Lovitură de grație încasată de cel mai cunoscut interlop din România! Aflat în spatele gratiilor, autoritățile au început încă o ofensivă împotriva acestuia.

Potrivit surselor Bugetul.ro, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) i-ar fi trimis o somație de executare silită lui Ion Balint, cunoscut opiniei publice drept „Nuțu Cămătaru”, pe fondul datoriilor pe care liderul grupării Cămătarilor le are față de statul român.

Vezi și EXCLUSIV! ANAF confirmă operațiunea ‘Marea Recuperare’! Zeci de mii de persoane, lovite în plin!

Amintim că, în această săptămână, ANAF a confirmat operațiunea „Marea Recuperare”, anunțată de către Bugetul.ro în luna septembrie.

„Referitor la numărul popririlor efectuate de ANAF, vă comunicăm că au fost înființate, în perioada 01.09 – 28.09.2018, un număr de 112.331 popriri bancare (atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice) la nivel național”, ne-a transmis ANAF.

Mai mult, conform Agenției de Administrare Fiscală, „poprirea bancară este o măsură din cadrul procedurii de executare silită care se aplică, ori de câte ori este cazul, asupra veniturilor debitorilor persoane fizice și persoane juridice, în cazul în care nu se stinge debitul după expirarea celor 15 zile de la comunicarea somației”.

Frații Ion Balint, zis „Nuțu Cămătaru”, și Vasile Balint, zis „Sile Cămătaru”, au fost trimiși din nou după gratii în luna decembrie a anului 2017, într-un dosar de infracțiuni de violență.

Nuțu Cămătaru a primit o pedeapsă de cinci ani și cinci luni de închisoare cu executare, în timp ce fratele său, Sile Cămătaru, a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare.

Vezi și O nouă lovitură dată de familia Pavăl-În ce afacere s-a implicat moștenitoarea imperiului DEDEMAN

Modificări BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor-Ce se va întâmpla cu pensia de invaliditate

Lovitură dură! Acest tip de pensionari va fi tăiat de pe liste! Cine este în pericol

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare