sursa foto:  Facebook

SURSE Noi informații de la nunta Olguței Vasilescu! Cât ar fi darul

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii și Justiției Sociale, și Claudiu Manda, candidat PSD la alegerile europarlamentare, fac, la această oră, petrecerea de nuntă.

Cei doi s-au căsătorit civil și religios luna trecută, însă de-abia astăzi și-au programat petrecerea de nuntă. Evenimentul are loc la restaurantul nașului Ovidiu Flori, situat în comuna Ișalnița, acolo unde Flori este primar.

Atmosfera este întreținută de nume celebre din muzică, precum Loredana, cântărețul grec Nikos Papadopoulos, dar și interpreta de muzică populară Niculina Stoican.

Meniul ales pentru petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu este unul tradițional oltenesc, cu friptură, sarmale și pește.

Conform surselor Bugetul.ro, darul de nuntă s-ar ridica la 500 de euro.

Claudiu Manda a declarat că la petrecere vor participa 517 invitați. La eveniment vor participa și șeful PSD, Liviu Dragnea, precum și premierul Viorica Dăncilă.

De altfel, în luna februarie, când cuplul și-a cumpărat o parte dintr-un conac boieresc, situat în centrul Craiovei, Claudiu Manda a dezvăluit, pentru presa locală, că speră, ca după petrecerea de nuntă, să-și poată achita împrumutul făcut pentru achiziționarea imobilului.

Potrivit propriei declarații, Claudiu Manda a împrumutat de la trei prieteni suma de 121.500 de euro.

Vezi și Nimeni nu se aștepta la asta! Ce venituri are Rareș Bogdan, fostul moderator de la Realitatea TV

Schimbări pentru cei care retrag bani cash de la o cunoscută bancă din România! Totul se aplică de la 1 aprilie

Vești pentru români! Se dau vouchere de vacanță pentru o nouă categorie de salariați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare