sursa foto:  digi24.ro

SURSE Rareș Bogdan, către Dan Barna: ‘Dane, l-ați întrecut pe Dragnea! Vă dați seama cât de ridicoli sunteți și tu, și Drulă?’

Au ieșit scântei în ședința Coaliției din această seară. Surse de la cel mai înalt nivel ale Bugetul.ro ne-au prezentat un schimb de replici incendiar. 

Rareș Bogdan le-a transmis vicepremierului Dan Barna și ministrului USR-PLUS al Transporturilor, Cătălin Drulă, că l-au întrecut pe Liviu Dragnea și că sunt ridicoli.

Dane, tu vei vota o moțiune împotriva lui Barna? Îți dai seama ce ridicoli sunteți? L-ați întrecut pe Dragnea. Dragnea și-a dat jos două guverne, dar erau premieri Grindeanu și Tudose. Tu îți dai jos propriul guvern din care faci parte, votezi împotriva ta. Și tu, și Drulă. Vă dați seama ce ridicoli sunteți?”, i-a reproșat Rareș Bogdan lui Dan Barna, conform surselor Bugetul.ro.

Astea-s chestii de semantică”, a răspuns Barna.

Voi sunteți nemulțumiți de activitatea voastră. Când depui o moțiune de cenzură, înseamnă că ești nemulțumit de activitatea cabinetului. Voi doi (n.r. – Barna și Drulă) sunteți nemulțumiți de voi! Vă dați seama de ridicolul situației?”, a continuat Rareș Bogdan, potrivit surselor Bugetul.ro.

Vezi și Protestul #Rezist, demarat împotriva lui Florin Cîțu, se anunță a fi un fiasco! Situație similară: Eveniment ratat pro-Cioloș

„Renunțați la Cîțu! Să vină Bolojan, Rareș Bogdan sau Orban”

USR-PLUS a venit cu trei propuneri de premier pentru liberali: Ilie Bolojan, Rareș Bogdan sau Ludovic Orban.

Renunțați la Cîțu! Să vină Bolojan, Rareș Bogdan sau Orban”, a fost solicitarea făcută de USR-PLUS, în timpul ședinței de Coaliție.

Cîțu e unica noastră soluție și nu avem alta”, a replicat Rareș Bogdan.

Tot Partidul Național Liberal îl susține pe Cîțu pentru a fi premier”, a afirmat și Ludovic Orban.

Potrivit informațiilor Bugetul.ro, Rareș Bogdan a avut mai multe contre și cu Cătălin Drulă, și cu Dacian Cioloș.

Lui Cătălin Drulă, Rareș Bogdan i-ar fi reproșat că nu se poate comunica așa și că nu așa se dialoghează într-o Coaliție.

Tu cauționezi și credibilizezi extrema dreaptă din România, Dacian! Tu avizezi un partid extremist. Oamenii din Piață ne-au adus la putere și pe noi, și pe voi. Noi, în momentul ăsta, din cauza voastră, că aruncați în aer Coaliția, dezamăgim sute de mii de oameni care au stat la -30 de grade în această Piață.”, l-a certat Rareș Bogdan pe Dacian Cioloș.

După Rareș Bogdan, a intervenit și Kelemen Hunor

Este inadmisibil să faceți o alianță cu AUR. Rareș are dreptate, voi ridicați AUR-ul și sunteți inconștienți”, a tunat liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Totodată, conform surselor Bugetul.ro, Hunor a reamintit de anul 2000, când era pe val Vadim Tudor.

Acum nu mai e Vadim Tudor, e George Simion”, ar fi spus Hunor.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare