sursa foto:  antena3.ro

SURSE Șoc total! Nu ar exista nicio înregistrare în cazul de la Caracal!

Bugetul.ro a intrat în posesia unor informații incendiare! Conform surselor noastre, polițistul care l-a convins pe Gheorghe Dincă să recunoască uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu nu ar fi purtat aparatură de specialitate în momentul discuției cu „Monstrul” din Caracal.

Ca atare, potrivit surselor Bugetul.ro, nu ar exista nicio înregistrare cu discuția dintre agentul de Poliție și Gheorghe Dincă.

Conform acelorași surse, așa cum Bugetul.ro a mai anunțat anterior, polițistul care a discutat cu Dincă ar lucra la IPJ Olt.

Precizăm că în presă a apărut informația că respectivul om al legii ar lucra, de fapt, în Capitală, însă sursele noastre susțin altceva.

Primul avocat al lui Dincă, Bogdan Alexandru, a spus că fostul său client a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra și Luiza, după ce a stat de vorbă cu un polițist.

„A cerut să stea de vorbă cu un poliţist. A cerut să stea de vorbă singur cu acel poliţist. Imediat (n.r. – după discuţie) a recunoscut. E vorba de minute“, a afirmat avocatul.

„Acel poliţist a discutat inclusiv cu soţia dânsului“, a mai precizat avocatul.

Vezi și EXCLUSIV Remus Rădoi a dat o lovitură de senzație! Omul de afaceri a rupt norma

SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare