sursa foto:  Romania TV

Susținătorii lui Liviu Dragnea vor protesta la Palatul Cotroceni! Când se va întâmpla asta

La trei săptămâni după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, fanii fostului președinte al PSD s-au organizat și vor să facă un protest în fața Palatului Cotroceni. Aceștia îi cer demisia lui Klaus Iohannis și vor ca fostul lider al social-democraților să fie eliberat!

Protestul pentru susținerea lui Liviu Dragnea va avea loc în Piața Victoriei și este anunțat pentru ziua de duminică, 16 iunie, între orele 12 și 15. La descrierea acestui eveniment stă scris: „DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PANA LA LIVIU DRAGNEA!LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS TRADATORUL, IMPOSTORUL, DICTATORUL!!! HAIDETI SA STRANGEM RANDURILE SI SA II ARATAM SASULUI CA NU II APARTIN ACESTE MELEAGURI SI NU II DAM VOIE SA NE RUPA TARA!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!

 

P.S. 30 GRADE VOR FI,APA SI UMBRELE SEPCI CE DORITI DVS.LUATI-VA MASURI PENTRU CLIMA! IMPREUNA PUTEM INVINGE !!! NU VREM SA DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI IN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMANIA!!HAI TARA MEA FRUMOASA!!!”, se arată pe pagina evenimentului, care este disponibilă aici.

Vezi și:

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

Mare atenție! Iată ce trebuie să faci pentru a nu fi amendat în acest caz

Vești mari! Se dau tichete pentru mii de români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare