sursa foto:  voanews.com

Tăvălugul noii tulpini de coronavirus a început! Europa, luată cu asalt: Au fost confirmate primele patru cazuri de contaminare în Spania

Situație alarmantă în spațiul european:  Patru cazuri de contaminare cu noua tulpină de coronavirus SARS-CoV-2 au fost diagnosticate la Madrid, pentru prima oară în Spania.

Este vorba despre persoane care au sosit recent din Regatul Unit, a precizat, într-o conferinţăde presă, numărul doi în serviciie de sănătate ale regiunii, Antonio Zapatero.

Un caz a fost anunţat sâmbătă în Franţa, un bărbat asimptomatic care a venit recent din Marea Britanie, primul caz de contaminare cu varianta britanică a SARS-Cov-2 pe teritoriul francez, relatează AFP, citează news.ro.

 

Grupul de Comunicare Strategică a făcut public, sâmbătă, un nou bilanț al cazurilor de coronavirus în România

 

Până astăzi, 26 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 613.760 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

536.332 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.387 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos. Vezi mai multe aici…

Citește și:

Noul an vine cu surprize: ANAF intră în linie dreaptă și țintește veniturile din meditații

Veste tristă pentru români! Guvernul nu va mai acorda toți banii pentru acest tip de subvenție

În Ajun de Crăciun, doctorul Monica Pop a răbufnit: ‘Au fost crime organizate! Aduceți-i înapoi!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare