sursa foto:  gadget.ro

Telekom pregătește o MEGA-TRANZACȚIE! Ce VINDE gigantul în telecomunicații

Telekom România pregătește o mega-tranzacție! Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii fixe și mobile de comunicații de pe piața locală, Telekom, vrea să pună mâna pe o sumă imensă.

Operatorul de telecomunicații vrea să vândă clădirea „Tandem”, aflată în apropierea Palatului Telefoanelor, preţul de pornire fiind estimat la 8 milioane euro, au anunţat, vineri, reprezentanţii Telekom.

Clădirea este compusă din teren intravilan, având o suprafaţă de 4.740 mp şi din construcţii având o suprafaţă construită la sol de 2.030 mp, care include o clădire de birouri cu un regim de înălţime de 2S+P+7 etaje şi anexe. Suprafaţă utilă totală a proprietăţii este de 13.250 mp, precizează zf.ro.

Potrivit sursei citate, Telekom Romania Communications a finalizat vânzarea unei alte proprietăţi în aceeaşi zonă situată în Bucureşti, constând într-un teren de 1.783 mp, la un preţ de pornire de peste 3.3 milioane euro.

Vezi și Răspuns ACID al Olguței Vasilescu: „Am auzit multe mizerii”

Afacerea care a ÎNCINS spiritele în PSD! Cât a câștigat Marius Pieleanu de pe urma sondajelor Avangarde

România îi priește! Un gigant grec face o mutare de proporții, prin care va crea sute de locuri de muncă – investiție URIAȘĂ

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare