Theodor Paleologu: ‘Tare mă tem că într-un anume sens Coaliția funcționează bine: Face unul o măgărie, face și celălalt o măgărie’

Theodor Paleologu, fost candidat la alegerile prezidențiale din 2019 și fost ministru al Culturii, a criticat actuala Coaliție PNL-PSD-UDMR.

În opinia lui Paleologu, Coaliția se înțelege perfect: „face unul o măgărie, face și celălalt o măgărie”.

Sigur că e frustrant când ești votant de dreapta să vezi așa o coaliție. E posibil și pentru votanții de stânga să fie frustrant. Noi evident că nu avem cum să fim fericiți cu așa ceva.

Plus că vedem modul foarte abuziv și discreționar în care se comportă. Profită de faptul că e un război în apropierea României pentru a face tot felul de măgării, de numiri inacceptabile, pe ideea că lumea e speriată de altceva, e preocupată de prețuri, inflație, nivelul de trai și nu mai dă atenție mizeriilor, măgăriilor și porcăriilor făcute de cele două partide. Mă gândesc, de pildă la numirea lui Cezar Preda (de profesie inginer metalurg – n.r.) la Institutul Cultural din Paris. E ceva revoltător! Îmi face greață așa ceva! Cunosc personajul… e absolut dezgustător așa ceva, dar e doar un exemplu între multe altele. Pentru noi, cetățenii, e evident supărător, revoltător”, a spus Paleologu, la B1 TV.

Altminteri cred că se înțeleg destul de bine. Tare mă tem că într-un anume sens coaliția funcționează bine în sensul în cate își împart genul ăsta de favoruri: face unul o măgărie, face și celălalt o măgărie”, a mai spus Theodor Paleologu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare