sursa foto:  sport.ro

Țiriac nu se dă bătut și dă în judecată BNR-Ce poziție au luat Simona Halep și Ilie Năstase

Miliardarul Ionțiriac a anunțat, luni, că a deschis un proces îmootriva Băncii Naționale a României. Acesta consideră că Arenele BNR ar trebui să devină „un diamant în mijlocul Bucureştiului” dedicat în principal tenisului. Revoltat de protocolul încheiat de BNR și de Ministerul Tineretului și Sportului, acesta a mers împreună cu Simona Halep și Ilie Năstase la Parlament.

Cei trei, alături de Daniel Zamfir, i-au cerut premierului Mihai Tudose denunțarea protocolului pe motiv că nu au fost respectate clauzele contractului.

„Ar trebui că organele de anchetă să se autosesizeze. Se vede negru pe alb că s-a comis o greșeală, voit sau nu. Eu am mai vorbit cu BNR-ul și acum 15 ani și acum 10 ani și i-am tot întrebat ce vor să facă. E păcat de acest teren, a spus omul de afaceri Ion Țiriac, potrivit antena3.ro.

„Sunt documente pe care noi le-am prezentat Judecătoriei Bucureşti astăzi, deci astăzi începem procesul împotriva Băncii Naţionale a României. Cine suntem? Suntem nişte sportivi care am fost, nişte sportivi care suntem şi, dacă este nevoie, în următoarele săptămâni, pot să adun până la 200.000 de semnături ale sportivilor care vor fi”, a declarat omul de afaceri Ion Țiriac.

„O academie de tenis e perfectă acolo, cu un cantonament pentru cei mici şi aşa mai departe. Bani există şi la Guvern, există şi la Bruxelles, dar important e să ştim cum să îi luăm. Eu spun că baza asta ar trebui să devină un diamant în mijlocul Bucureştiului, a precizat, în urmă cu ceva timp, omul de afaceri Ion Ţiriac.

Vezi și Un producător turc dă o mega-lovitură în România: Creează sute de locuri de muncă printr-o nouă fabrică

Lovitură pentru Halep! Sponsorul Adidas renunță la ea – motivul este incredibil

Ce pensie încasează lunar socrul Princepelui Nicolae

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare