sursa foto:  SPORT.RO

Ţiriac poate face afacerea anului – va câştiga 250 de milioane de euro

Cel mai bogat român se pregăteşte să-şi alimenteze conturile cu o sumă fabuloasă. Ion Ţiriac este implicat în afacerea anului care îi va aduce o sumă imensă, 250 de milioane de euro.

Magnatul este foarte aproape de a vinde turneul de la Madrid în schimbul acestei sume. Reprezentantii afaceristului roman s-au intalnit deja cu Primaria din Madrid, cea care este gata sa achite suma ceruta de miliardar.

„De ce sa nu facem asta? Daca ni se cere un pret rezonabil, il cumparam”, a spus Luis Cueto, coordonatorul general al Primariei Madrid, potrivit sport.ro.

Tiriac a fixat pretul turneului inca de acum 3 ani la 250 de milioane de euro. Magnatul primeste anual 10 milioane de euro de la primaria din Madrid doar ca sa nu mute turneul in alta tara. Acum, primaria s-a decis sa cumpere turneul cu totul pentru a scapa de plata acestei sume.

Contractul dintre Tiriac si edilii iberici expira in 2021. Conflictul dintre cele două părţi este unul mai vechi, de aceea primăria vrea să achite această sumă pentru a cumpăra turneul. Ion Tiriac a amenintat recent ca va muta turneul, daca madrilenii nu vor construi o alta arena si nu vor suporta o parte din premii. Tiriac e in discutii cu orase din Germania precum Berlin sau Munchen.

Vezi şi Surpriză de proporții! Unde lucrează celebra protestatară #rezist, Angi Șerban

Se vinde încă o bancă din România: Ce colos o va prelua

Rareș Bogdan, reacție explozivă după demisia Siminei Tănăsescu: ”Rar mi-a fost dat sa vad un bolovan si un sfertodoct mai apasat ca asta”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare