Rareș Bogdan, reacție explozivă după demisia Siminei Tănăsescu: ”Rar mi-a fost dat sa vad un bolovan si un sfertodoct mai apasat ca asta”

Simina Tănăsescu a șocat pe toată lumea după ce miercuri și-a anunțat demisia din funcția de consilier prezidențial. Aceasta a venit în urma scandalului provocat de întâlnirea cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu.

În urma deciziei sale, jurnalistul Rareș Bogdan a avut o reacție explozivă. Demisia acesteia l-a scos din sărite.

„Ciudat.
Infractorii primesc munitie.
La Cotroceni aia sunt sau foarte prosti sau foarte rupti de realitate si traiesc intr-un turn de fildes, intr-o gradina Eden… Pur si simplu refuza sa priceapa ca nu poti folosi eleganta, civilizatia, normalitatea cu infractorii si slugile lor. Sunt pur si simplu ingrozit, Doamne, ce blestem pe tara asta, sa stea ca destin intre prosti si escroci, talhari cu patalama…
Daca judecatorii CCR sunt dupa chipul si asemanarea astuia, a Lazaroiului- fost Ceausescu asta, e clar, comunismul are continuatori de seama in Institutii.
Rar mi-a fost dat sa vad un bolovan si un sfertodoct mai apasat ca asta, cu un vocabular si un mod de a vorbi de parca vine si lucreaza… la Bariera Vergului.
Doamne, ai mila de tara asta si ajuta-ne sa scapam de ticalosi si prosti. Deopotriva. Totusi, nimeni nu spune ca acest Lazaroiu sta de ceva timp cu mandatul expirat, dar sustine legalitatea absoluta”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Dezastru fără precedent! Statul român ne lasă să bem apă cu E.coli! Ce mari producători îmbuteliază apă infestată

Toți românii sunt vizați: Ce se va întâmpla cu cardurile de sănătate

EXCLUSIV! Motivul real pentru care Dragnea nu-l vrea pe Vlase la SIE! Cine s-ar afla în spatele deciziei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare