sursa foto:  facebook

Surpriză de proporții! Unde lucrează celebra protestatară #rezist, Angi Șerban

Astăzi nu doar politicienii și procurorii au devenit vedete TV, ci și protestatarii. Florin Bădiță este unul dintre cei mai cunoscuți, fiind direct implicat în organizarea mișcării #rezist. Alături de el și o figură feminină, nelipsită din stradă, ori de câte ori se ivește câte un moment care să implice Justiția. Este vorba despre Angi Șerban.

Realizatorul B1 Tv, Radu Buzăianu s-a întrebat retoric pe facebook oare unde lucrează aceasta, ținând cont că a devenit de câțiva ani buni protestatară de serviciu.  ”Pe fata aceasta o cheama Angi Serban. Are lejer spre 30 de ani. De cateva ori, in niste incidente, am luat-o in serios la televizor, prin telefon, fiind protagonista. Dupa vreo 2, 3 dati chiar am intrebat-o daca nu are si un serviciu, parand protestatara de meserie. Iertati-ma daca eu nu cred ca exista asa ceva, o tanara, fara job, deci suficient de dezinteresata de viata ei profesionala, dar absolut prinsa de treburile si mersul tarii. Oamenii acestia s-au pus in fata miscarii Rezist. De aici cred ca s-a demobilizat acea adunare misto, de oameni cu treaba, cu job, nemultumiti de ce fac astia din impozitele lor”.

Vezi și Rareș Bogdan, reacție explozivă după demisia Siminei Tănăsescu: ”Rar mi-a fost dat sa vad un bolovan si un sfertodoct mai apasat ca asta”

Angi Șerban i-a dat imediat replica vorbind despre ea la persoana a treia: ”Fata asta e director de vânzări la o companie mică. Și ca formare profesionala este jurist. Ia spune, cum te simiți când vorbești în necunostinta de cauza folosind retorica infractorilor de la putere? Tu ce faci pentru tara ta? Pe langa, fac voluntariat și am și plante de apartament și iubit. Aia e! Unii nu merg sa se pastileze la festivaluri, vor sa schimbe lumea în care trăiesc. Mă autofinanțez, la fel și acțiunile mele sunt finanțate tot de mine, dar când tu nu ai ridica un mușchi pentru altul e normal sa crezi ca unul cu principii e plătit, pus sau fara rost. Sper ca avem șanse sa ne facem bine! Sper!”.

Radu Buzăianu a adăugat: ”Am inteles. Privesc cu invidie la timpul pe care-l ai liber sesizand ca esti in centrul tuturor incidentelor produse de protestatari, incidente care in mare, pe multi dintre prietenii mei i-au facut sa nu mai vina. Angi Serban, dar de ce nu poti sa ma elucidezi si cu numele companie pentru care lucrezi si care plateste impozite pentru tine. Uite, eu pentru tara mea nu vreau sa fie stricat un protest facut de oameni civilizati, angajati in companii multinationale, de niste aparitii nejustificabile ale unor producatori de incidente menite sa-i ajute pe cei impotriva carora se protesteaza sa para victime. Cam asta, in rest emotionant discurs cu tine care te lupti pentru tara”.

Vezi și Dezastru fără precedent! Statul român ne lasă să bem apă cu E.coli! Ce mari producători îmbuteliază apă infestată

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare