sursa foto:  paginadebanci.ro

Se vinde încă o bancă din România: Ce colos o va prelua

Totul a devenit oficial! După Bancpost, încă o bancă din România se va vinde. Aceasta va fi preluată de grupul britanic de investiţii Argo Financial Fund Limited. Consiliului de administraţie al băncii a dat deja aprobarea pentru executarea contractului. Astfel, vânzarea a fost finalizată.

Este vorba despre Leumi Bank Ro­mânia, subsidiara Leumi, a doua cea mai mare bancă din Israel.

„Negocierile între părţi au fost finalizate, a fost primită aprobarea consiliului de administraţie al băncii pentru executarea contractului şi a fost semnat un acord cu Argo Financials Fund Limited, un fond din grupul Argo, cu privire la vânzarea Leumi România. Nu este de aşteptat ca exe­cutarea tranzacţiei să aibă un im­pact semnificativ asupra rezultatelor finan­ciare ale grupului Leumi“, potri­vit unui document al grupului israelian Leumi, citat de zf.ro.

Date despre vânzarea băncii au apărut date încă de la începutul anului, însă, finalizarea tranzacției era condiționată de obținerea aprobărilor de la autoritățățile reglementate.

Vezi și Dezastru fără precedent! Statul român ne lasă să bem apă cu E.coli! Ce mari producători îmbuteliază apă infestată

Toți românii sunt vizați: Ce se va întâmpla cu cardurile de sănătate

EXCLUSIV! Motivul real pentru care Dragnea nu-l vrea pe Vlase la SIE! Cine s-ar afla în spatele deciziei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare