sursa foto:  opiniatimisoarei.ro

Total NEAȘTEPTAT! Ce cunoscut prezentator a luat calea Bisericii

Absolut neașteptat! Un cunoscut prezentator a luat calea Bisericii. Acesta merge în fiecare duminică la slujbă și se roagă zilnic pentru sănătatea familiei sale.

Este unul dintre oamenii care fac parte din echipa „Cronicii Cârcotașilor”. Codruț Kegheș, cunoscut opiniei publice ca „Dezbrăcatu” și-a întors ochii către Divinitate, după ce a trecut printr-un mare necaz.

În urmă cu câțiva ani, el a dezvăluit că mama lui e grav bolnavă. Aceasta este imobilizată la pat, de la începutul anilor 2000, și tot de atunci a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale la cap, informează Libertatea.

Apăsat de probleme în rolul de fiu, actorul – căci actor este la bază – nu e tocmai fericit nici în rolul de tată. Codruț are un băiat de opt ani, Ștefan, de care e foarte mândru și a cărui custodie o împarte cu fosta nevastă. Și aici e buba. Se pare că el și Laura nu s-au despărțit în termeni amiabili, ba chiar s-au judecat anii trecuți pentru pensia alimentară pe care Codruț trebuie să i-o plătească până când Ștefan va deveni major, scrie sursa citată.

Vezi și Lovitură DURĂ pentru rivali! Serviciul prin care Carrefour îți aduce cumpărăturile ACASĂ, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la supermarket

OBLIGAȚIE! Ce trebuie să facă toate firmele până la 1 iulie – Cele înființate de la jumătatea lui 2012 încoace trebuie să o aibă ACUM

LIDL face o mutare neprevăzută: Ce GIGANT german aduce în România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare