sursa foto:  manager.ro

Traian Băsescu a explodat: ‘Trebuie introdusă starea de urgență pentru a stopa decesele’

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lansat, duminică seara un atac extrem de dur la guvern,  acesta spune că pentru a se stopa pandemia, trebuie declarată stare de urgență.

”Nu comentez ce spune Raed Arafat. Justiția îmi dă dreptate mie pentru că suspecdă ordinele comandantului acțiunii.

E atât de mic față de dezastrul pe care îl provoacă. Luați o Constituție și citiți. poate înțelege și premierul și ministurl de interne și comandantul operațiunii. Dacă vreți să mă aduceți în discuție cu un om inconștient, nu despre Arafat vreau să discutăm.

Noi românii putem să râdem noi. Adică așteptăm să așteptăm la 9 la mie, în loc să le iau când am descoperit primul caz.

La orașul Sibiu a făcut cineva o testare să vadă unde este concentrarea. Bucureștiul e asediat, a făcut cineva o testare. Se lucrează ca la pompieri, dăm toți cu tulumba cu apă unde e focul mai mare”, a spus Traian Băsescu.

‘Traian Băsescu cere STARE DE URGENȚĂ’

„S-a ridicat prea devreme starea de urgență. Și acum, în ceasul al 12-lea, sunt luate jumătăți de măsură. Aș lăsa să circule doar un tren pe fiecare direcție, ce ne trebuie câte 3 către Suceava, Timișoara, pentru că se duce virusul de colo, colo. STB ventilează virusul prin toate cartierele Bucureștiului.

Arafat ăși asume să instituie carantină și polițiștii ce să facă pentru că el e un secretar de stat în MAI. Critic modul cum se iau măsurile, cu pierderi foarte mari. Dacă s-ar lucra chirurgical, cu peste 100.000 de teste, am vedea unde trebuie făcute carantinările și izolate localitățile.

Dacă vrem să stopăm pantemia, trebuie raționalizat transportul public, funcționarii să lucreze de acasă și introducerea stării de urgență. Fără stare de urgență, nu poți suspenda drepturile constituționale. Acum trebuie introdusă starea de urgență pentru a stopa decesele”, a spus Traian Băsescu în direct la România Tv

Citește și:

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

Klaus Iohannis a promulgat legea! Anumiți români vor fi scutiți de plata impozitului

Vești pentru pensionari! Cine sunt cei care vor avea de pierdut în urma recalculării

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare