sursa foto:  nineoclock.ro

Traian Băsescu: ‘A fost o reacție preventivă’; ‘Un stat precum SUA nu a fost capabil să controleze pandemia, cum a făcut-o România’

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat, marți, decizia președintelui SUA, Donald Trump, de a scoate Armata pe străzi, în contextul protestelor violente declanșate pe fondul uciderii lui George Floyd.

Băsescu este de părere că a fost o reacție mai mult preventivă a lui Donald Trump.

Cred că a fost o reacție preventivă, să nu se întâmple mai mult de atât. În momentul de față, este clar că poliția făcea față la acest nivel de revoltă populară, însă președintele Trump a mers pe ideea descurajării acestor mișcări de stradă”, a afirmat, la B1 TV, Traian Băsescu.

Un stat precum SUA nu a fost capabil să controleze pandemia, așa cum, de exemplu, s-a întâmplat în România, a mai precizat fostul șef de stat.

SUA trebuie să înțeleagă că, prin atitudinea președintelui Trump, au devenit extrem de izolate. În mod neașteptat, un stat precum SUA nu a fost capabil să controleze pandemia, așa cum s-a întâmplat în România, de exemplu, iar președintele Trump este primul responsabil”, a mai spus Traian Băsescu, în emisiunea lui Tudor Barbu.

Vezi și

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

Declarația pe propria răspundere nu mai este necesară! Iată, însă, pentru ce puteți primi amenzi

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare