sursa foto:  jurnalistii.ro

Traian Băsescu a răbufnit: ‘N-am nevoie de mila nimănui! Rămân niște pigmei cei care m-au adus în situația asta’

Traian Băsescu a reacţionat, marţi,  la România TV, criticându-i pe cei care i-au reproşat că nu s-a mutat din vila RAPPS. Fostul preşedinte a explicat că apartamentul pe care a reuşit să-l cumpere este în curs de amenajare şi a lansat o provocare pentru cei care îl contestă. „Dacă sunt amatori să mă mut repede, am vreo 50 de cutii cu cărţi. Să le ia în spate şi să mă ajute să mă mut”, a afirmat fostul şef al statului.

 

Traian Băsescu a explicat,  de ce nu a reuşit să se mute din vila RAPPS în termenul de 60 de zile.

„Nu e nicio bizarerie. E o lege care e pusă în aplicare, că e pusă retroactiv vor decide alţii. Că e vorba de drepturi dobândite şi luate iar vor decide alţii.

Pe mine m-a intrigat replica unui lingău la Orban (Ionel Dancă, prezent în studioul România TV, n.red) care spune că ia uite că în 60 de zile nu a reuşit să îşi găsească bucătărie.

Eu îi spun nătărăului că înainte să stabileşti o bucătărie trebuie să găseşti un apartament. Dacă el o obişnuit să cumpere apartamente ca pe ciorapi, eu personal am văzut vreo 50 şi ceva de case ca să mă hotărescla una.

Cine crede că în 60 de zile de muţi e cel puţin naiv sau n-a trăit experienţa asta”, a declarat Traian Băsescu, în interviul acordat jurnalistei Lili Ruse, la România TV.

Fostul preşedinte a afirmat că recent a semnat contractul de vânzare-cumpărare pentru noul său apartament şi se confruntă cu alte probleme de natură birocratică.

„După ce am dobândit apartamentul plătind prima rată şi semnând actele de vânzare-cumpărare, am demarat celelalte procese. Ai nevoie de un contract de energie electrică, de gaze, de apă.

Am comandat o bucătărie care să fie amplasată în acest spaţiu pe care l-am cumpărat.

Nu-mi problema să rămân în această casă şi pe care în urma discuţiilor şi a dezbaterilor publice chiar nu îmi mai doresc să locuiesc vreodată aici. Nici nu pot să plec în 60 de zile. O să plec când casa pe care am contractat-o este în măsură să primească locatari. Acum e un apartament cu pereţii goi, cu nimic în ei”, a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu: „Rămân nişte pigmei cei care m-au adus în situaţia asta”

„Vestea proastă a venit de la cei care îmi furnizează bucătăria şi mi-au spus că abia în a doua parte a lunii august. Am o bibliotecă comandată să mut cărţile ca primă urgenţă.

Statul face ce vrea, poate hotărî să stau şi în stradă.

Să fim serioşi! În momentul de faţă, ura şi prostia, laşitatea şi mizeria! N-au fost în stare să se bagă cu mine cât am fost în funcţie. După ce n-am mai avut putere, se arată foarte vajnici. Nişte pigmei!

Rămân nişte pigmei cei care m-au adus în situaţia asta.

Mă deranjează abordarea unor lichele care toată ziua au lins pe unde au putut, inclusiv la mine”, a mai menţionat europarlamentarul Traian Băsescu.

De asemenea, fostul preşedinte a lansat un atac virulent la adresa celor care-l critică după ce nu se mai află la putere.

„Ei nu şi-au permis să mă atace cât timpi am avut putere. Când am văzut că nu mai am putere, au devenit vajnici luptători. Nişte neica nimeni!

Cât timp am fost în forţă şi m-am putut bate politic, au fost nişte oameni neputincioşi. Acum cei pe care i-am ajutat să fie în prima linie sau în a doua e cei care fac mizeria asta. N-am nevoie de mila nimănui!

Dacă sunt amatori să mă mut repede, am vreo 50 de cutii cu cărţi. Să le ia în spate şi să mă ajute să mă mut”, a concluzionat Traian Băsescu, conform româniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare