sursa foto:  stiripesurse.ro

Traian Băsescu, ieșire dură la adresa lui Vladimir Putin: ‘Nu este treaba lui cum se apăra România. Nimeni nu-i poate cere să fie ‘miel’ bun de sacrificat la nevoie’

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, europarlamentar PMP, afirmă că România are dreptul să se apere de o o potențială agresiune a Rusiei, inclusiv cu sprijin american.

România are dreptul să se apere, chiar și cu sprijin american, și nimeni nu-i poate cere să fie „miel” bun de sacrificat la nevoie, iar Președintele Putin este ultimul care poate avea astfel de pretenții și nu este treaba lui cum se apăra România”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul președinte a subliniat că este o dezinformare faptul că scutul de la Deveselu ar fi o amenințare pentru Federația Rusă.

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că liderul rus, Vladimir Putin, vrea să ajungă la gurile Dunării „mai devreme sau mai târziu”.

Vezi și:

Adrian Cioroianu: ‘Vine o epocă a imperiilor! Vladimir Putin este un țar în cel mai clasic sens al cuvântului. UE este în prag de dispariție, an de an. UE e atât de fragilă, de vulnerabilă’

Mircea Geoană, despre scutul de la Deveselu: ‘Nu are de-a face cu preocupările Rusiei’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare