sursa foto:  evz.ro

Traian Băsescu, mesaj dur în ultima zi din acest an: ‘Sunt plătitiţi să-i prostească pe români’

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a postat pe facebook un mesaj în care îi atacă pe acei jurnaliști despre care s-a aflat recent că sunt plătiți exclusiv din banii PSD.

 

Citește și: Vești mari pentru români! Se aplică de astăzi

Traian Băsescu îi atacă pe jurnalliştii despre care site-ul Newsweek a dezvăluit că primesc bani de la PSD, printr-o suveică de firme. Fostul preşedinte îi numeşte „mercenarii presei” şi spune că sunt controlaţi de propaganda rusă.

„Mercenarii presei !

Mulţi jurnalişti şi analişti autodeclaraţi a fi “independenţi”, sunt plătitiţi să-i prostească pe români.

Prima grije a jurnalistului şi analistului mercenar este să se declare încă de la începutul emisiunii pro-american, pro-UE, pro NATO când de fapt prin ceea ce susţine în emisiune este o biată sculă a propagandei ruseşti, postură dictată chiar de contractual commercial semnat cu cei care îl finanţează.

Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Mirel Palada, Marius Pieleanu, Marius Ghilezan (monarhistul roşu) şi mulţi alţii, inundă seară de seară televiziunile de ştiri cu analizele şi opiniile lor “independente” despre oameni politici, vinovaţi şi nevinovaţi, partide politice, evoluţia ţării şi a lumii etc.

Mercenarii jurnalismului românesc sunt de fapt doar nişte simbriaşi slugarnici, plătiţi bine de PSD, promovaţi insistent de televiziunile de ştiri şi consistent preluaţi de agenţia rusească de intoxicare mediatică Sputnik, care seară de seară îşi recită mesajul comandat prin contract, mesaj menit să distrugă încrederea românilor în instituţiile propriului lor stat, dar în deplin accord cu obiectivele propagandei Moscovei.

Ca să nu mai vorbim de lacheii de la Antena 3, simbriaşi ai puşcăriaşului Voiculescu, guriştii bine plătiţi, Badea, Gâdea, Zamfir, Ursu, Dumitrescu etc şi mulţi dintre invitaţii lor, adevăraţi campioni ai dezinformării şi ei bine primiţi şi susţinuţi în ştirile preluate de agenţia rusească de dezinformare Sputnik.

Oameni buni, decât să vă uitaţi la emisiunile acestor simbriaşi ai menţinerii României în afara valorilor democratice a UE şi NATO, mai bine urmăriţi Discovery. Măcar ceva informaţie corectă veţi primi cu siguranţă. Eu asta fac în ultimii ani”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citește și:Atenție, pensionari! Pensiile anticipate sunt mai mari

Newsweek România a publicat sumele pe care le-ar fi încasat mai mulţi ziarişti, analişti şi sociologi de la PSD din banii încasaţi de partid la stat drept subvenţie. În fruntea listei figurează ziaristul Doru Buşcu, de la Caţavencii, care a negat însă legăturile cu PSD.

Printre cei care ar fi beneficiat de bani de la PSD mai sunt Bogdan Chireac, Mirel Palada, Marius Pieleanu, Marius Ghilezan.

Citește și:Lovitură pentru șoferii români! Ce se va întâmpla de la 1 ianuarie 2019

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare