sursa foto:  Facebook.com

Traian Băsescu rupe tăcere: ‘Cred că actuala întâmplare cu remanierea lui Voiculescu l-a salvat pe Arafat. E un miracol omul ăsta’

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, a reacționat extrem de dur  la adresa lui Arafat: ”UPU din spitale sunt în subordinarea lui Arafat. Acolo se petrec adevărate nenorociri. Nimeni nu vede ce face Arafat”.

„Boc a demisioant la presiunea străzii, apicat şi Guvernul Ponta, când a fost Colectiv, cum rezistă Arafat? Foarte greu de spus. Cred că actuala întâmplare cu remanierea lui Voiculescu l-a salvat pe Arafat. În mod normal, foarte multe lucruri merg prost datorită comandantului acţiunii.

Cineva a avut interes. Cine a decis salvarea lui Raed Arafat. Trebuia să zboare şi vicepremierul coordonator şi Arafat. Asta era formula pentru credibilizarea acţiunilor pe care Guvernul urmează să le facă.

Îmi e foarte greu să vă spun de ce îl protejează cineva. Eu n-am ştiut cine îl protejează când s-a stârnit. Cred că cel mai mare suport îl are în înşelătoria cu salvările roşii care trebuiau să fie la ambulanţă şi nu la pompimeri.

Arafat, ca la fiecare criză, nu s-a dovedit a fi ceea ce are pretenţia că este – marele salvator al României.

 

Şi la această criză se dovedeşte că nu are viziune, nu poate anticipa. E ca şi cum l-a găsit avionul în Apuseni sau nu i-a pornit barca să salveze echipajul de pe elicopterul căzut în Siutghiol.

UPU din spitale sunt în subordinarea lui Arafat. Acolo se petrec adeăvrat nenroociri. Nimeni nu vede ce face Arafat. E un miracol omul ăsta. Mai ales că are şi un stil absolut respingăror. El doar se răsteşte şi dă ordine.

Cred că va trebui să treacă o lungă perioadă de timp să mai avem un astfel de personaj la vârful stautlui român. Arafat nu are viziune pentru mai departe. Dacă îi dai bani, cumpără salvări, maşini de pompieri…n-am văzut viziune în construcţia pe care o face Are o obtuzitzate statalistă teribilă. La colectiv n-a primit salvările private, că a trebuit să fie filmate salvările cu SMURD. Arafat e un om care blocheazhă sistemul de Sănătate.”, a spus Traian Băsescu, conform Româniatv.net.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare