sursa foto:  evenimente-constanta.ro

Trupa Holograf se apără! Ce au transmis fanilor revoltați de suma imensă pe care au primit-o la evenimentul din sectorul 5

Trupa Holograf a publicat un mesaj pe Facebook, prin care se apără,  după ce s-au aflat sumele încasate de aceștia la evenimentele organizate de Primăria Sectorului 5 al Capitalei.

Libertatea dezvăluia ieri, 19 septembrie,  că Dan Bittman a primit 11.000 de euro ca prezentator, iar trupa sa, alte 11.000 de euro pentru prestația de la „Zilele Sectorului 5”.

Membrii trupei s-au apărat postând un mesaj pe Facebook.

„În ultimele zile, noi-trupa Holograf – suntem subiectele unei serii de atacuri, motiv pentru care dorim a facem câteva precizări.

Când ne urcăm pe o scenă, nu cântăm niciodată pentru un partid politic sau o corporație, cântăm pentru publicul din fața noastră care se bucură de muzică pe care am scris-o cu emoție și dragoste. Pentru asta facem această meserie și o vom face în continuare.

Nu am avut și nu vom avea vreodată nicio legătură cu modul în care se atribuie contractele pentru evenimentele în care cântăm noi. Există instituții ale statului plătite din bani publici care au că scop investigarea modului în care se cheltuiesc banii publici, cum există și instituții care fac strategiile culturale și decid unde investesc. Nu considerăm că noi sau impresarul nostru am avea vreo atribuție sau obligație în acest sens.

Formația Holograf nu are o opinie politică unitară. Suntem 5 oameni cu păreri și opinii diverse și am învățat în cei 40 de ani de când suntem împreună să conviețuim frumos împreună. Opțiunile politice ale membrilor trupei se exprimă în cabina de vot, nu pe scene.

Nu mai cântăm pentru bani de mult timp, o facem din bucuria de a fi împreună unii cu alții, de a ne întâlni cu fanii noștri, cu prietenii pe care ni-i-am făcut în țara de-a lungul anilor. Am cântat peste 365 de concerte într-un an în 1988. Pe bilete. Am cântat în Franța, Canada, Olanda, UK, chiar și în Coreea de Nord sau Transnistria. Am cântat în toată țara, am trăit câteva vieți ca Holograf.

Am trecut prin multe situații împreună ca să mai putem fi impresionați de orice formă de bullying la adresa noastră. Suntem convinși că publicul nostru ne iubește pentru muzică noastră și nu leagă acest atașament de politică sub nicio formă.

Abia așteptăm să ne revedem la concertele noastre, unde și cum va fi cazul. Vom cânta mereu cu aceeași bucurie, mânați de visul unor puști care și-au făcut trupă acum 40 de ani și și-au urmat visul pentru că au știut că vor să facă muzică toată viața”, este mesajul transmis de membrii trupei Holograf pe contul lor de socializare.

Dan Bittman a declarat că nu a văzut încă niciun ban după evenimentul din Sectorul 5. Acesta nici nu a confirmat, nici nu a negat sumele publicate, dar a dezvăluit că suma nu se compară cu cea primită de Rod Stewart, pentru evenimentul organizat de Primăria Capitalei, respectiv 250.000 de euro, potrivit libertatea.ro.

Vezi și

Decizia Guvernului, publicată în Monitorul Oficial! Schimbare radicală de la 1 ianuarie 2019 – Toți angajații din România beneficiază de asta

Surpriză! Soția lui Tudorel Toader are o nouă ocupație- Ce face, mai nou, Elena Toader

Detaliu mai puţin ştiut! Cu ce se ocupă fratele lui Rareş Bogdan

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare