sursa foto:  digi24.ro

Surpriză! Soția lui Tudorel Toader are o nouă ocupație- Ce face, mai nou, Elena Toader

Soția celui mai controversat ministru din Guvernul Dăncilă, are o nouă ocupație. Se știe că Elena Toader, partenera de viață a ministrului Justiției, Tudorel Toader, este medic primar la Spitalul Clinic județean de Urgență „Sf. Spiridorn” din Iași, dar și cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași.

Bugetul.ro v-a prezentat informații referitoare la veniturile lunare ale acesteia.

Aceasta încasează un salariu anual de 82 374 lei ca profesor și 33 308 lei ca medic primar. Elena Toader mai obține din profesii liberale 2 000 de lei anual.

Dr. Elena Toader şi-a început activitatea la Spitalul „Sfântul Spiridon“ în 1994, după ce, în urmă cu opt ani, absolvise Facultatea de Medicină Generală. Medicul arată într-un CV postat pe site-ul UMF că a intrat în colectivul de la gastroenterologie via Institutul de Sănătate Publică.

Vezi și Interesant! Ce funcție importantă este pe punctul de a ocupa soția contestatului ministru Tudorel Toader

Promovarea sa pe post a fost însoțită de mai multe scandaluri. Totul s-a întâmplat din cauza unei promovări primite pe când Tudorel Toader era judecător la Curtea Constituțională dar și recent, când a ajuns şefă de secţie la Spitalul „Sf. Spiridon”. Contracandidatul său, profesorul Vasile Drug, cu o experienţă mult mai mare, s-a retras în mod inexplicabil din concurs, spre mirarea multor cadre medicale, având în vedere diferenţa dintre experienţa celor doi, relatează sursa citată.

Ce apare în CV-ul său?

„În perioada 1992-2003 am desfăşurat activitate la In­stitutul de Sănătate Publică Iaşi (post ocupat prin concurs, 14 iulie 1992) ca asistent de cercetare cu loc de muncă în Clinica II Medicală – Gastroenterologie, Spitalul Sfântul Spiridon (1994-1996) şi din 1996 ca cercetător ştiinţific (confirmat prin concurs), specialist medicină internă (1995) şi specialist în gastroenterologie (1999) la acelaşi loc de muncă (Clinica II Medicală Gastroenterologie)“, scrie dr. Toader în propriul CV.

Acum, soţia ministrului Justiţiei, conf. dr. Elena Toader, este unul dintre formatorii care predau la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) într-o serie de workshopuri despre „Norme şi principii de conduită morală şi profesională în mediul academic”, organizate în cadrul proiectului „Calitate în educaţie prin cunoaşterea şi respectarea deontologiei şi eticii academice”, relatează ziaruldeiasi.ro. Workshopul a început deja, urmând ca o nouă sesiune să aibă loc între 20-23 septembrie și 28-30 septembrie.

„Proiectul îşi propune îmbunătăţirea calităţii actului educativ şi a deontologiei şi eticii academice în cadrul UMF prin realizarea de bune practici şi implementarea unor mecanisme de instruire a cadrelor didactice şi a studenţilor în vederea aplicării normelor de conduită morală şi profesională de către comunitatea academică”, arată reprezentanţii UMF Iaşi.

Vezi și Detaliu mai puţin ştiut! Cu ce se ocupă fratele lui Rareş Bogdan

EXCLUSIV! Renaște un celebru brand românesc, de a cărui „îngropare” ar fi profitat firme apropiate lui Dragnea! Zeci de unități apar pe piața locală

Bugetarii au un nou beneficiu de la 1 ianuarie-Ce a decis Guvernul condus de Viorica Dăncilă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare