sursa foto:  digi24.ro

Tudorel Toader, mesaj dedicat ‘celor care nu vor să priceapă’ ! Ce le-a transmis ministrul

Ministrul Justiției a postat un nou mesaj pe Facebook, dedicat”celor care nu vor să priceapă” referitor la nemulțumirile legate de pensionarea anticipată a magistraților, dar și a ordonanței de amânare a acestei măsuri.

„Răspuns pentru cei care nu vor să priceapă: Nu poţi să te declari împotriva pensionării anticipate a magistraţilor la 20 de ani de activitate, dar şi împotriva OUG fără de care soluţia legislativă ar fi intrat în vigoare în ziua următoare!”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Tot luni, pe Facebook, ministrul a mai venit cu o serie de precizări. El a arătat că modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor Justiţiei nu au fost luate în discuţie de Comisia de la Veneţia. „Răspuns pentru cei ce nu vor să înţeleagă: Comisia de la Veneţia nu a luat în discuţie modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor Justiţiei. Un astfel de aviz ar urma să fie adoptat la plenara din decembrie 2018!”, a spus Toader.

Totodată, el afirma că un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual, face parte. ”Un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual, face parte. În caz contrar, ar participa într-o dublă calitate!”, susţinea Tudorel Toader pe Facebook.

La finalul fiecărei postări, acesta spunea: „PS – mesajul va fi şters peste o oră!”.

 

 

Citește și:

Lovitură puternică pentru Orange! Cum își înșela clienții

Modificare-cheie în noua Lege a pensiilor-Mii de persoane vor fi obligate să meargă la medic

S-a aflat! Cât de bogat era Ilie Balaci, legendarul fotbalist decedat duminică – Sumele colosale care i-au intrat în conturi

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare