sursa foto:  g4media.ro

UDMR, după parada antieuropeană, cu mesaje rasiste, a lui Viktor Orban de la Băile Tușnad, continuă bătaia de joc la adresa românilor, susține prim-vicepreședintele PMP, Marius Pașcan

Prim-vicepreședintele PMP, Marius Pașcan, acuză UDMR că își actul sfidător la adresa românilor din Târgu Mureș. 

Pașcan anunță că Primăria și Consiliul Local din Târgu Mureș au alocat 80.000 de lei din banii târgmureșenilor, pentru a organiza un tur ciclist al așa-zisului ținut secuiesc.

Bătaie de joc, cinism, sfidare la adresa românilor din Târgu-Mureș

Primăria și Consiliul local municipiului Târgu-Mureș au alocat 80 de mii de lei din bugetul local, din banii târgumureșenilor, pentru organizarea unui tur ciclist al pretinsului Ținut Secuiesc. Au blocat centrul orașului în acest sens desfășurând o manifestare cu însemne exclusiv în limba maghiară și, evident, etalând logistica așa-zisului ținut. Pe români, primarul i-a exilat în „colțul albastru”.

După parada antieuropeană, cu mesaje rasiste, a lui Viktor Orban de la Băile Tușnad, provocările etnic separatiste continuă triumfalist, în regia UDMR, falangă a FIDESZ în România.

Vă întreb, credeți că mai există vreun ROMÂN prin guvernul patriei noastre? Câtă vreme, la nivel local (în Mureș), UDMR coabitează mieros deopotrivă cu PNL și PSD”, acuză Marius Pașcan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare