sursa foto:  digi24.ro

Ultimă oră! Klaus Iohannis dă cărțile pe față! Răspuns neașteptat la acuzații

Premieră! Președintele Klaus Iohannis a recunoscut, în cadrul unei conferințe de presă, că a intrat în campania electorală.

Șeful statului a declarat, joi, că va fi acuzat că a intrat în campanie electorală, în urma organizării acestui referendum. Astfel, el a recunoscut că a intrat în „campanie electorală pentru România”.

De asemenea, el i-a atacat dur pe social-democrați.

„Au votat codurile penale fără să țină cont de nimeni. Își dau legi ca să poate fura, mai departe, în liniște. Nu se mai tem de nimeni. Eu cred că trebuie să se teamă de voturile românilor”, a spus Klaus Iohannis.

„Să nu-mi spuneți că acest vot nu contează. El este consultativ, dar contează. Contează votul țării și se va ține cont de rezultatul acestui vot. Dacă românii vor veni la vot și vor spune că nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat să acționăm. Imediat, a două zi.

Referendumul este începutul unui proces mai amplu. Începe acum, cu alegeri parlamentare, continuă la toamna cu alegerile prezidențiale, la anul cu alegerile locale și în final cu alegerile parlamentare. Tot acest vot trebuie privit în ansamblul său”, a mai declarat el.

Vezi și

Vești bune! Ce categorie de salariați poate cere concediu de odihnă suplimentar

Se dau bani de la stat! Ce trebuie să facă firmele pentru a primi peste 2.000 de lei

Cine e, de fapt, omul care o pune la zid pe Carmen Dan – Totul despre averea lui Cătălin Ioniță, șeful DGA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare