sursa foto:  infomures.ro

Ultimă oră! Ludovic Orban: ‘Este o minciună’

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora, în cadrul ședinței a Biroului Politic al PNL, i s-a reproșat că a început să conducă partidul la fel cum Liviu Dragnea comanda PSD-ul, Ludovic Orban a infirmat acest lucru.

Ludovic Orban a declarat că este o minciună.

Nu este adevărat, este o minciună. Dacă dumneavoastră vă bazați pe acei oameni, pe care n-aș vrea să-i calific, care încearcă să deformeze realitatea unei reuniuni a BP al PNL, eu nu pot să comentez. Pot să vă spun că este o minciună. Cine v-a spus acest lucru reprezintă o minciună”, a afirmat Orban.

Afirmația care s-ar fi făcut de către Robert Sighiartău, în ședința PNL: „Felul în care dumneavoastră conduceți partidul seamănă din ce în ce mai mult cu felul în care conducea Liviu Dragnea și sper să nu vă dărâmați jos propriul Guvern”.

Vezi și

Un prim semnal din Guvern că se va umbla la pensiile militarilor, polițiștilor și lucrătorilor din Servicii! Raluca Turcan, contrazisă!

E bătaie mare în USR-PLUS! A fost nevoie de intervenția de urgență a Poliției: Așa se organizează alegerile de oamenii lui Barna

SURSE Se petrec lucruri stranii sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UMDR! Posibil conflict de interese la ANSVSA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare